A Szellem a fazékból vendége Vajda Pierre

A november 12-i adás tartalmából
 

00:00

/

Hallgassa meg!

A Szellem a fazékból ezúttal egy kihalóban lévő „alapanyagot” jár körül. Vinkó József célkeresztjében az étteremkritikusok mutatják meg oroszlánkörmeiket. Ki írta az első ételkritikát? Mikor jelent meg az első étteremkalauz? Igaz-e, hogy egy felbőszült szakács forró húslevessel öntötte nyakon epés kritikusát? Miért öltözött álruhába a New York Times ítésze? Hányszor tud enni naponta egy Michelin tesztevő? És egyáltalán: létezik-e még ez a szakma? Vagy felváltották őket a bloggerek és a séfek által elnevezett „ingyenevők”? A műsor vendégei: Vajda Pierre, Molnár B. Tamás, Fáy Miklós – kritikusok, valamint Bíró Lajos, Csapody Balázs, Sárközi Ákos – főzőkanalasok.

Szellem a fazékból – Kossuth – november 12., szombat, 9:30

Tovább a műsoroldalra>>>

Olvasson tovább