/
A Szellem a fazékból ezúttal egy kihalóban lévő „alapanyagot” jár körül. Vinkó József célkeresztjében az étteremkritikusok mutatják meg oroszlánkörmeiket. Ki írta az első ételkritikát? Mikor jelent meg az első étteremkalauz? Igaz-e, hogy egy felbőszült szakács forró húslevessel öntötte nyakon epés kritikusát? Miért öltözött álruhába a New York Times ítésze? Hányszor tud enni naponta egy Michelin tesztevő? És egyáltalán: létezik-e még ez a szakma? Vagy felváltották őket a bloggerek és a séfek által elnevezett „ingyenevők”? A műsor vendégei: Vajda Pierre, Molnár B. Tamás, Fáy Miklós – kritikusok, valamint Bíró Lajos, Csapody Balázs, Sárközi Ákos – főzőkanalasok.
Szellem a fazékból – Kossuth – november 12., szombat, 9:30
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.