Vasárnapi újság: Miért nem magasabbak a hazai munkabérek?

Az október 30-i adás tartalmából
 

Hallgassa meg!

A FIDESZ frakcióvezetője szerint a kormány nem eszköztelen ugyan, de nincs lehetőség közvetlenül beavatkozni a magánszféra működésébe. A bérrendezés lehetőségeiről és akadályairól, a munkanélküliség csökkenéséről és a külföldi munkavállalásról is véleményt mond Kósa Lajos.

Hallgassa meg!

A záhonyi szabotázs. Hogyan akadályozták meg a vasutasok, hogy a szovjet hadsereg vonaton szállítsa Magyarországra a megszálló csapatokat és harckocsikat?

Hallgassa meg!

Utolsó beszélgetés Nagy Imrével. A vezérezredes, az új Nemzetőrség megszervezője hadi állapot kihirdetését javasolta, de a miniszterelnök másként gondolta. A forradalom hősei sorozatban archívumunkból a Király Bélával készült beszélgetés részleteit idézzük.

Hallgassa meg!

Sortüzek. A Kossuth téri és a mosonmagyaróvári gyilkos sortűz háttere és következményei. A rendszerváltás után miért csak néhány elmarasztaló ítélet született a mészárlást végrehajtókkal szemben? A mosonmagyaróvári gyilkosok közül miért csak Dudás Istvánt marasztalták el? M. Kiss Sándor történész és Kahler Frigyes jogtörténész elemzése.

Hallgassa meg!

Európa-érem. A nemzetközi újságíró díj idei kitüntetettje vallja, hogy a hit és az igazság feltárása a legfontosabb hivatásának gyakorlásában. Beszélgetés Elmer Istvánnal.

Hallgassa meg!

A Kárpát-medence zenéje. November 5.-én jótékony célú gálakoncert zárja az idei sorozatot, a magyarlakta területeken rendezett koncertekről és a Kárpátalja számára rendezett gyűjtésről Böszörményi Gergely szervező beszél.

Szerkesztő: ifj. Tóth György

Műsorvezető: ifj. Tóth György

Zenei szerkesztő: Gere Erzsébet

Vasárnapi újság – Kossuth – október 30.vasárnap, 6:00

Szerkesztő-műsorvezető: Nagy Katalin

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább