×

Túl az Óperencián - Tihanyi-Tóth Csaba - 44. hét

A Túl az Óperencián 44. heti ajánlója
 

A népszerű színész és énekes 1968-ban született Budapesten, a kilencvenes években pedig fővárosi és vidéki színházakban is színpadra lépett.
Saját társulatát, a Tihanyi Vándorszínpadot 1997-ben alapította meg, s még abban az esztendőben bemutatta Slágermúzeum című zenés műsorát, amelyet a János Vitéz, a Kálmán Imre operettjeiből válogató Egy drága szempár, valamint számos nosztalgia-show és mesedarab követett. A gyönyörű jelmezekkel színesített látványos előadások elsősorban a két zenei hungarikumot, az operettet és a magyar nótát hivatottak népszerűsíteni. Az énekes és felesége, Bodnár Rita hasonló célból két válogatáslemezt is megjelentetett a társulat létrejötte óta: a Szalai Antal közreműködésével készült Csendül a nóta című album a magyar nóta remekeit, a Te légy az álmom pedig a Kálmán-, Lehár- és Szirmai-operettek legszebb dalait vonultatja fel.
Két nagyon kedves és csupa szív embert ismertem meg bennük, akik remek hangulatot varázsoltak a stúdióba, és bízom benne, hogy az Önök otthonaiba is, ahol most Velük:
„Csendül a nóta és száll a muzsika”.
Szerkesztő-műsorvezető: Nagy Ibolya

Túl az Óperencián minden nap 9:04-től és 18:04-től a Dankó Rádióban!

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább