Az éttermi szokásokat könnyen elfelejtjük. Könnyen figyelmen kívül hagyjuk. Mindkettő hiba! Ha azt akarjuk, hogy az étteremben való étkezés igazi esemény legyen, adjuk meg a módját. Öltözzünk fel tisztességgel, foglaljunk asztalt, gondolkodjunk el azon, mit is ennénk igazából. Aztán érezzük meg a hely miliőjét, és hozzuk ki belőle a maximumot. Végül – ha elégedettek vagyunk – ne garasoskodjunk a borravalóval. Erre tanít most Vinkó József, vendégeivel. Ezen a héten Bíró Lajos, és főura Cuki látogat el a hallgatók konyhájába, valamint Horváth Tamás, a Borkonyha tulajdonosa, Rosenstein Tibor séf, és Földes Ilona, a Róma ételbár minden vendégének “Cicája”.
Szellem a fazékból – Kossuth – október 29., szombat, 9:30
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.