×

Srpski ekran: Biljana Krstić és a Bistrik Zenekar koncertje Budapesten

Az október 25-i adás tartalmából.
 

Biljana Krstić szólóénekes és a Bistrik zenekar október 9-i koncertje a budapesti Tökölyánumban egyike volt annak a sorozatnak, amellyel idén a művésznő negyven éves munkásságát, illetve a zenekar fennállásának 15 éves évfordulóját ünnepeli. Mai műsorunkat ennek az eseménynek szenteljük.

Részlet az interjúból:
“- Az idei, a 2016-os év a jubileumok éve: a Bistrik zenekar 15 éve működik, én negyven éve vagyok a művészi pályán. Tehát megünnepeljük azt az időt is, amikor a Suncokret együttesben énekeltem Bora Đorđević társaságában, majd amikor a Rani mraz együttesben énekeltem Đorđe Balašević mellett, és ezt a csodás időszakot a Bistrikkel.

Számomra nagyon fárasztó ez az év, és mégis, mindazt, amivel ez a jubileumi év jár, nem lehet elmondani, csak megélni. Nagyon büszke vagyok és boldog, hogy sikerül ezt a két évfordulót egy éven belül megünnepelni.

November 24-én fejezzük be a Sava Centar-ban különleges vendégekkel, vagyis az előbb felsoroltakkal. Ami külön örömet jelent, hogy az imént beszéltük meg Sebestyén Mártával, akinek köszönhető, hogy egyáltalán foglalkozom a Bistrikkel, mert ha ő nem lett volna, talán nem is énekelnék velük. Láttam őt Az angol beteg című filmben, és teljesen elvarázsolt. Ő lett a vezércsillagom. Képzelhetik, milyen boldogság, megünnepelni a 15 évet egy ilyen csodálatos, nagy énekesnővel, csodás művésszel, aki az én nagy példaképem volt, és persze az is marad…”

Srpski ekran – Duna – október 25., kedd, 7:25
Ismétlés október 25-én, kedden 15:05-től a Duna World-ön!

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább