×

Túl az Óperencián - Serbán Attila - 42. hét

A Túl az Óperencián 42. heti ajánlója
 

A kárpátaljai születésű színész és énekes az Ungvári Művészeti Főiskola hallgatójaként ismerkedett meg a színpad világával, pályafutását táncosként kezdte.
Sorkatonai szolgálata alatt népi együttesben táncolt, 1997-ben pedig a debreceni Csokonai Színházhoz került, ahol már színészként is bemutatkozott olyan népszerű musicalekben, mint a Hair és a Jézus Krisztus Szupersztár. Néhány évvel később a budapesti Piccolo Színház Rent című darabjának Angeljeként aratott nagy sikert, ezt követően pedig a West Side Story-ban, a La Mancha lovagjában és a Sztárcsinálókban láthatta a fővárosi közönség. 2005-ben a Madách Színház társulatának tagja lett, a teátrum deszkáin napjainkban a Macskák Micsel Romliját és a Spamalot Herbert hercegét is alakítja, míg a Budapesti Operettszínházban az Elfújta a szél Tony Fontaine-jeként látható.. Hepiend című lemeze 2014-ben jelent meg.

Fontosabb szerepei: Elfújta a szél (Tony Fontaine), Mary Poppins (Neleusz), Jézus Krisztus Szupersztár (Júdás), Spamalot (Herbert herceg), Avenue Q (Michael Jackson), József és a színes szélesvásznú álomkabát (József), Macskák (Micsel Rumli), Oltári Srácok (Mark), Producerek (Brian), Sakk (Frederick), Elisabeth (Rudolf).

Várok mindenkit szeretettel:
Nagy Ibolya – szerkesztő-műsorvezető

Túl az Óperencián minden nap 9:04-től és 18:04-től a Dankó Rádióban!

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább