Korkóstoló: Édes percek a francia finomságok birodalmában

A Korkóstoló október 2-i adásának tartalmából
 
Hallgassa meg!

A Boldog kukta sikere Bécsben. Magyar gasztroblogger győztes főztje a luxushotel éttermének versenyén.

A huszadik. Születésnapot ünnepelt az Etyeki Kúria.

Sapka a fánkon, macsa (sic!) a krémben. madame Choux-val.

Vacsora Placido Domingóval, pinceszentelés és jó kilátások a hordók világában. Mesél Bock József, a villányi borász.

Csumázott már körtét fúrópisztollyal, ipari mennyiségben dolgozza fel a padlizsánt és sajá tmaga készítette szuvidálógéppel szelídíti tányérra a kacsát. Korkóstoló Dragomán György íróval.

Koskóstoló – Kossuth – november 2., vasárnap, 9:30

Szerkesztő-műsorvezető: Kumin Viktória

Korábbi adások>>>

 

Olvasson tovább