Nemzeti Vágta

Színes programokkal várjuk Önöket a Hősök terén!

Látogasson el az MTVA programjaira szeptember 17-18. között!
 

Újra nyeregben a Nemzet! Szeptember 17-18. között rendezik meg a 2016-os Nemzeti Vágtát a Hősök terén, ahová számos programmal, és fellépőkkel várja az érdeklődőket az MTVA.

– Látogasson el a közönségtalálkozós sátrunkba, ahol szeptember 17-én, szombaton 10 órától mesevetítéssel várjuk a gyerekeket, majd 11 órától Kraszkó Zita olvas mesét a legkisebbeknek.
Ivanov Barbarával és Takács Bencével találkozhatnak 14 és 15 óra között, akik a szeptember 18-án, vasárnap induló kulturális, oktatási, és ismeretterjesztési műsorokat sugározó M5 csatornáról fognak beszélni.
– 15 és 16 óra között interaktív beszélgetésen vehetnek részt a Család-barát műsorvezetőjével, Novodomszky Évával, és Szabó Gyuri bácsival, a füvesemberrel.
– 16 és 17 óra között Nyariki Noel és Gerő Anna várja a greenboxos sátorban a fiatalokat a Hetedhét Gyerekhíradóval, ahol a legkisebbek is kipróbálhatják magukat műsorvezetőként.

Szeptember 18-án, vasárnap 10-11 óráig Dióssy Klári és Tatár Csilla várja meseolvasással a gyerekeket.
– Találkozzanak a Bagi Nacsa Show két humoristájával, Bagi Ivánnal és Nacsa Olivérrel a közönségtalálkozó sátorban, 11-12 óráig, majd 16-17 óráig A Dal közönségtalálkozóján Freddie-vel, Singh Vikivel és Gájer Bálinttal!
– 15 és 16 óra között Nyariki Noel, majd 16-tól 17 óráig Gerő Anna várja a műsorvezetőség iránt érdeklődő fiatalokat a Hetedhét Gyerekhíradóval a greenboxos sátorban.

Látogassanak el az MTVA színpadához, ahol vasárnap 12-tól 16 óráig az MTVA saját gyártású műsorai, a Fölszállott a páva, A Dal, és a Virtuózok fellépőivel és műsorvezetőivel találkozhatnak, úgy mint Morvai Noémivel, Bősze Ádámmal, Varga Edittel, Singh Vikivel, és Gájer Bálinttal.

Legyél Te is műsorvezető!
– Az MTVA greenboxos sátrában lehetőségük nyílik arra, hogy kipróbálják magukat műsorvezetőként, meteorológusként vagy akár híradósként, szombaton 10-16 óráig, valamint vasárnap 10-15, és 16-18 óráig.

Fotózkodjanak Süsüvel, az egyfejű sárkánnyal, és a TV Macival szombaton 11:30-tól 14 óráig, és vasárnap 12-16 óráig.

Üzenjenek szeretteiknek! Sipos Dávid Günther várja Önöket a Petőfi Rádió, Hétvégén eszembe jutottál című műsorával szombaton és vasárnap 16-18 óráig.

Térjen be az ajándékboltos sátrunkba, ahol egész hétvégén MTVA és Virtuózok ajándéktárgyak közül válogathatnak!

A kilencedik Nemzeti Vágtán a hétvégén 71 magyarországi és határon túli település lova és lovasa mérkőzik meg a Hősök tere körül felállított különleges versenypályán. A vasárnap esti döntő győztese nyeri el a 2016 leggyorsabb lovasa címet és a vele járó ötmillió forintos pénzjutalmat.

A versenyt számos lovas bemutató, lovas program egészíti ki, emellett az Andrássy úton a versenyző településekkel, az Országkonyhán pedig a tájegységek ízeivel ismerkedhetnek meg már péntektől a látogatók.

Találkozzunk szeptember 17-én és 18-án, a Hősök terén!

További olvasnivalók