×

Vasárnapi újság: Visegrádi négyek és Uniós fenyegetések

A Vasárnapi újság szeptember 11-i adásának tartalmából
 

– Nem bevándorlás, hanem megszállás. A Pest Megyei kormányhivatal vezetője szerint a kereszténységet éppúgy veszélyezteti a migránsok korlátlan bevándoroltatása, mint azokat a csoportokat, amelyek valamilyen kisebbséghez tartoznak vagy az ezeket támogató, európai értelemben vett jogvédő szervezeteket. Beszélgetés Tarnai Richárddal.

Hallgassa meg!

 
– Visegrádi négyek és Uniós fenyegetések. Az elmúlt hét eseményeit elemzi és az októberi népszavazás jelentőségéről, valamint a pozsonyi EU-csúcs esélyeiről is beszél két politológus, Simon János és Galló Béla.

Hallgassa meg!

 
– A népvándorlás és Európa gazdasági lehetőségei. Miért mossa össze az Unió politikai vezetése a menekült és a gazdasági bevándorló státusát? Miért indokolt a népszavazás és miként torzítja a valóságot a Helsinki Bizottság alelnöke? Csath Magdolna közgazdász elemzése.

Hallgassa meg!

 
1956 emlékezete. Rejt/Jel/Képek/56 az eltitkolt alkotások, be nem mutatott művek kiállítása a Nemzeti Múzeumban.

Hallgassa meg!

 
A híd közepén – Zsuffa Tünde regénye azokról a magyarokról, akik 1956-ban szöktek át az osztrák határon, és azokról, akik ÁVH-sként „csatlakoztak” a menekülőkhöz.

Hallgassa meg!

 
– A doberdói harctértől a Székely Hadosztályig. Kegyeleti megemlékezés az I. világháború egyik legvéresebb csatájáról és az ott is és a román megszállókkal szemben is hősiesen harcoló Kratochwill Károly halálának 70. évfordulójáról.

Hallgassa meg!

 
Szerkesztő: ifj. Tóth György
Műsorvezető: Juhász Zsolt
Felelős szerkesztő: Nagy Katalin

Vasárnapi újság – Kossuth – szeptember 11., vasárnap, 6:00

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább