Család-barát

Kis kukták figyelem!

Életre szóló lehetőség!
 

Szeretsz főzni? Itt a lehetőség, hogy bemutasd szakácstudományod ország-világ előtt! Küldd be kedvenc receptedet, egy jól sikerült szelfivel és telefonszámoddal együtt a csaladbarat@mtva.hu e-mail címre, hogy meghívhassunk a Család-barát stúdiójába egy jókedvű, délelőtti főzésre. Ha a zsűri úgy dönt, hogy tiéd a legjobb recept, akkor a hírnév mellé a U-Bypass jóvoltából értékes ajándékot is kaphatsz!

Az első helyezett 1 db Oukitel C3 okostelefont, 1 db Sjcam sportkamerát, 1 db WSKEN mágneses töltő- és adatkábelt kap ajándékba. A második 1 db Parrot Hydrofoil drone-al lesz gazdagabb, a harmadik pedig 1 KidFit wireless fitnes karkötőt, 1 db WSKEN mágneses töltő- és adatkábelt és 1 db Lamax Beat Sphere bluethoot hangszórót kap. A különdíj egy 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány, amely beváltható az Okos Pont webáruházában.

A nézők szavazatai döntik majd el, hogy mely versenyző kapja a különdíjat. A szavazó nézők között két fő részére szóló két éjszakás hosszú hétvégét sorsolunk ki a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA-ban.

Ne feledd: recept, szelfi és telefonszám, mert csak így érvényes a jelentkezés a csaladbarat@mtva.hu e-mail címre. Elő a fakanalakkal!

További olvasnivalók