×

Vasárnapi újság: Keresztényüldözés

A Vasárnapi újság augusztus 21-i adásának tartalmából
 

Keresztényüldözés. Miért nem tesz semmit Európa a világ 60 országában tapasztalható keresztényellenességgel szemben? Miért nem lépnek fel a keresztények brutális legyilkolása ellen? Feladja-e hagyományait az öreg kontinens és megadóan tűri-e a muzulmán vallás térhódítását? Nem az iszlám ellen, hanem a kereszténység mellett kell kiállnunk – beszélgetés a Kereszténydemokrata Néppárt alelnökével, Rétvári Bencével.

Hallgassa meg!

 
Szent István üzenete. Érvényesek-e még az államalapító király fiához intézett intelmei? Igazolta vagy cáfolta a szent uralkodó elveit a történelem? Tőkéczki László történész elemzése.

Hallgassa meg!

 
Magyarok IX. Világkongresszusa. Egészséges gondolkodás, egészséges lelkületű magyarság. Megmaradt-e itthon és a világ más vidékein élő magyarságunkban a megmaradáshoz szükséges erő, szándék, pszichés energia? Szász István Tass pszichiáter előadása.

Hallgassa meg!

 
Szexuális háború Európa ellen. Miért ismétlődnek időről időre a bevándorlók zaklatásai az európai nők, sőt sokszor gyermekek ellen? Szükségszerűen bekövetkeznek-e az európai jogrend szerint elfogadhatatlan zaklatások, nemi indíttatású erőszakos cselekmények? Értékel Speidl Bianka a Migrációkutató Intézet vezető elemzője.

Hallgassa meg!

 
Júdás, mint erkölcsi etalon? Döbrentei Kornél írásai árulásról és hűségről, tisztességről és gátlástalanságról – kötetbe foglalva.

Hallgassa meg!

 
A Vasárnapi újság vendége Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Hallgassa meg!

 
Kiss Rigó László Szeged-csanádi megyéspüspök gondolatai Szent István ünnepére.

Hallgassa meg!

 
Vasárnapi újság – Kossuth –augusztus 21., vasárnap – 6:00

Szerkesztő: Ifj. Tóth György
Műsorvezető: Juhász Zsolt
Zenei szerkesztő: Gere Erzsébet

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább