Vasárnapi újság: A migránsok és az embercsempészek nem adják fel

A Vasárnapi újság augusztus 7-i adásának tartalmából
 

A migránsok és az embercsempészek nem adják fel. Megbirkózhatunk-e a déli határra nehezedő, egyre növekvő nyomással? Megnyílt-e a keleti útvonal? Mi lesz a nálunk tartózkodó, de az országhatárt illegálisan átlépő migránsokkal? Beszélgetés Bakondi Györggyel, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadójával.

Lejtmenet vagy felvirágzás? Merre tart az európai gazdaság? Hozhat-e gazdasági visszaesést a migránsok beözönlése Németországban és az Unióban? Van-e esély arra, hogy Brüsszellel és a nagy uniós tagországokkal szemben a kisebb államok érdekeit is érvényesíteni lehessen? Csath Magdolna közgazdász elemzése..

Törzsi gyűlés Bugacpusztán. A VIII. Kurultáj a magyarság történelmi régmúltját idézi és alkalmat teremt arra, hogy találkozzanak azok a népek, népcsoportok, amelyek a magyarok rokonainak vallják magukat. Európa legnagyobb hagyományőrző ünnepéről Bíró András Zsolt az esemény fő szervezője mondja el gondolatait.

Hallgassa meg!

Apa és fia. Szervátiusz Tibor szobrászművész 86. születésnapján kiállítás nyílt a Műcsarnokban a mester és édesapja, Szervátiusz Jenő alkotásaiból. A magyar szobrászművészet két kimagasló egyéniségének küldetéséről, az alkotások üzenetéről beszél Rockenbauer Zoltán a kiállítás kurátora, Fekete György a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, Szervátiusz Tibor és felesége, Klára asszony.

Hallgassa meg!

Mit mutatnak a civil vélemények? A Századvég felmérése szerint a lakosság döntő többsége kedvezően fogadta az Orbán-kormány intézkedéseit a családtámogatási rendszert és a rezsicsökkentési folyamatot illetően. Miként értékeltek a jobb-, és hogyan a baloldali elkötelezettségű válaszadók?

A valódi magyar történelem tanításáért. Bemutatkozik a Történelemoktatók Szakmai Egyesülete. Céljaikról Nánay Mihály az egyesület elnöke és Hahner Péter alelnök tájékoztat.

Hallgassa meg!

Vasárnapi újság – Kossuth –augusztus 7., vasárnap – 6:00

Tovább a műsoroldalra>>>

Olvasson tovább