Magyarország Szépe 2016

Egy este Magyarország legszebb lányaival és legnépszerűbb énekeseivel

Vasárnap este a Magyarország Szépe döntőjében kiderül, hogy a tizenöt versenyző közül ki képviseli majd Magyarországot Washingtonban, a decemberi Miss World versenyen.
 

A nagyszabású élő show-műsor a legnépszerűbb magyar énekesek és zenekarok exkluzív produkcióival várja a nézőket a Duna és a Duna World közszolgálati csatornákon 19:25-től.

A népszerű Hooligans rockegyüttes különleges szépségkirálynő-mixszel áll színpadra egy meglepetés vendéggel kiegészülve. Király Viktor itt énekli el először a Shoulda Woulda című vadonatúj dalát, majd testvérével, Király Lindával több, mint egy év után duettet adnak elő. Tolvai Reni is legújabb dalát, a Látomást adja elő a Magyarország Szépe színpadán. Vastag Csaba rendhagyó, tőle sosem látott produkcióval készül a nemzeti tour-ra, amelyen a versenyzők Bélavári Zita csodaszép népi ihletésű ruháit viselik majd, melyeket kifejezetten erre a műsorra készített a divattervező. A Honeybeast legnagyobb slágerét is élőben hallhatják a Magyarország szépe nézői vasárnap este.

A programban a lányok a bikinis, estélyi ruhás és nemzeti ihletésű ruhában történő felvonulás mellett meglepetéssel is készülnek. A Magyarország Szépe házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek.

Magyarország Szépe – élőben a Duna és a Duna World csatornákon július 17-én 19:25-kor.

Tovább a műsoroldalára>>>