×

Túl az Óperencián - Polyák Lilla - 28. hét

A Túl az Óperencián 28. heti ajánlója
 

Az ismert színésznő tizennyolc évesen mutatkozott be a Győri Nemzeti Színház A padlás című előadásában, 1995 és 1999 között pedig a Színház- és Filmművészeti Főiskola hallgatója volt. Még Horvai István és Máté Gábor osztályába járt, amikor a Vígszínházban megkapta első főszerepét: az Óz, a csodák csodájában Dorothy-t alakította. 1999-ben aztán Bécsbe szerződött, ahol egyebek mellet a Mozart! című musicalben játszott, énekesnőként pedig az Abba Tribute nevű formációval turnézott. 2002-es hazatérését követően a Budapesti Operettszínház és a Madách Színház olyan nagy sikerű darabjaiban volt látható, mint a Rómeó és Júlia, A Szépség és a Szörnyeteg, a Jézus Krisztus szupersztár, valamint a napjainkban is műsoron lévő József és a színes szélesvásznú álomkabát és a Mary Poppins, amelyben a címszereplőt alakítja. 2014-ben szólólemeze jelent meg Most és Mindörökké címmel.
Tavasszal az Operettszínházban volt nagysikerű premierje, egy legújabb Lévay Szilveszter- Michael Kunze musicalben, a Marie Antoinette-ben.

Műsorunkban Lilla őszintén beszél múltjáról és jelenéről, egyszóval az útról, amin jár. A beszélgetések mellett természetesen hallhatunk dalokat többek között a Rebeccából, a Csoportterápiából és legújabb lemezéről is.

Várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető: Nagy Ibolya

Túl az Óperencián minden nap 9:04-től és 18:04-től a Dankó Rádióban!

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább