Napközben: Bike Safe

A Napközben június 23-i adásában
 

– Már otthonról online lehet a bicikliket lajstromozatni? Trükkök bicikli tolvajok ellen. Jogszerű-e a csali bicikli és a tolvajok elleni civil fellépés? Mit tehetünk meg és mit nem? A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával országossá vált a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság által elindított kerékpár-biztonsági szolgáltatás, a „Bike Safe”.

Hallgassa meg!

– Orvosi kamilla, zsálya, citromfő vagy menta – A természetgyógyászat virágkorát éli. Akár hobbiként, vagy saját vállalkozásban is érdemes gyógynövénytermesztéssel foglalkozni, mivel világszerte keresett terméknek számítanak a magyar gyógynövény készítmények.

Hallgassa meg!

– Csábító csigairtó, édes fagyálló. A szabadon hagyott házi méreg a házi kedvencre is veszélyes. Jó tudni a csokoládé is végzetes lehet a kutyusoknál!

Hallgassa meg

– Ismét divatba jöhet a csatos üvegbe házhoz kiszállított megbízható házi tej? A napokban 22 külföldi dobozos tejet vonnak ki a forgalomból, mivel zsírtartalmuk alacsonyabb volt, mint azt a dobozon feltüntették. A házi tej felhasználásának sokfélesége sokkal takarékosabb megoldás lehet, mint a minőségében kifogásolható olcsó dobozos tejnek

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – Június 43., csütörtök, 9:00

Műsorvezető: Horváth Szilárd

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább