Tanúim lesztek! - “Szakíts ha mersz a hétköznapokkal”

A Tanúim lesztek június 14-i adás tartalmából
 
Hallgassa meg!

A “Szakíts ha mersz a hétköznapokkal” élményprogram keretében tíz gyertyafényes vacsorára való meghívót sorsoltak ki 140 házaspár között, amelyek vállalkoztak hét – kettesben megvalósítandó – párkapcsolat-erősítő „feladatra”. Riportunkban megszólal Agárdiné Kálnási Éva főszervező, Bittsánszky Sári az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye családpasztorációs referense, Erdő Péter bíboros és résztvevő házaspárok.

Lelki úton és fizikai testben is járni tanít az az egy napos lelkigyakorlat, melyre legközelebb június 18-án kerül sor Máriabesnyőn, a Mater Salvatoris lelkigyakorlatos házban. Vajon korunkban hogyan lehet járás közben a lelkünk felé is lépéseket tenni? A választ az egynapos “Kelj fel és járj!” – lelkes testprogram keretében ismerhetik meg a jelentkezők. A program vezetőjét, Molnár Renátát hallják a testi-lelki gyakorlat lényegéről.

Táborhegyi napokra várja a fiatalokat a Nyolc Boldogság Közösség. A június 29 – július 3. közötti táborba a 16-35 év közöttieket hívja Versegi Beáta Mária nővér.

A szentleckét fölolvassa és hozzáfűzi gondolatait Kossinsky Béla, a káposztásmegyeri Szentháromság templom plébániai kormányzója.

Tanúim lesztek! – Kossuth – Június 14., kedd, 13:30

Tovább a műsoroldalra>>>

 

Videó ajánló

Olvasson tovább