Virtuózok 2016

Ilyen volt a Virtuózok fináléja percről-percre!

Véget ért a Virtuózok utolsó adása, a finálé! 20:30-tól a Duna Televízión, a Duna Worldön és a Médiaklikken online láthatták, illetve olvashatták az eseményeket ebben a folyamatosan frissülő posztban.
 

A szavazás:
Szavazni SMS-ben, valamint a Virtuózok applikáción keresztül lehet. Részletekért kattintson ide!

A finalisták:
Holozsai Eszter a Kicsik közül, Kökény Tamás a legjobb Tini, és Váradi Gyula a Nagyok korcsoportgyőztese.

Ide kattintva visszanézheti a teljes adást >>>

20:30 – Kezdetét vette a Finálé!

20:31 – A stúdióban a Virtuózok két műsorvezetője, Varga Edit és Bősze Ádám!

20:33 – A zsűri bemutatása következik: Kesselyák Gergely, Szenthelyi Miklós, Miklósa Erika, Némethy Attila, Batta András

20:37 – Lugosi Dániel Ali újra a színpadon, hisz ma este is a Virtuózok Facebookján várja a nézők kommentjeit és kérdéseit Babicsek Bernáttal.

20:39 – A bájos Holozsai Eszter következik, aki a fináléra egy keringőt választott. Kattintston ide, és nézze vissza Eszter első produkcióját!

20:41 – A Virtuózok színpadán Holozsai Eszter! A darab, amit előad Aram Iljics Hacsaturján Keringője Somos András átiratában.

20:46 – Batta András az egyik kedvencének nevezte Esztert, és továbbra is a szívében tartja őt. Kesselyák Gergely reméli, hogy Eszter akkor is látja és láttatja majd a manókat a hallgatókkal, amikor felnő.

Ha Önök szerint Eszter érdemli meg a fődíjat, szavazzanak rá és küldjék SMS-ben az ESZTER kódot a +36 20/30/70 4422 999-es telefonszámra, vagy a Virtuózok ingyenes applikációjában nyomják meg Eszter neve mellett a Szavazok gombot!

20:49 – Kökény Tamás következik Vittorio Monti Csárdásával! Kattintson ide, és nézze vissza Tamás első produkcióját!

20:56 – Szenthelyi Miklós szívből gratulált Tamásnak, hisz egy óriási élményt nyújtott neki a produkció. Némethy Attila szereti, hogy Tamás a szívét és a lelkét is beleviszi a zenébe.

Ha Önök szerint Tamás érdemli meg a fődíjat, szavazzanak rá és küldjék SMS-ben a TAMÁS kódot a +36 20/30/70 4422 999-es telefonszámra, vagy a Virtuózok ingyenes applikációjában nyomják meg Tamás neve mellett a Szavazok gombot!

20:58 – A nagy visszatérő Váradi Gyula kisfilmje, majd produkciója következik. Kattintson ide, és nézze vissza Gyula első produkcióját!

20:59 – A Virtuózok színpadán ezúttal Váradi Gyula Hubay JenőHullámzó Balaton tetején című darabjával.

21:06 – Miklósa Erika szerint Gyula egy igazi példakép, és nem véletlen, hogy ezt a darabot választotta ismét, hisz mint a Balaton hullámai, egyszer fent, egyszer lent, és nagy bátorság volt, hogy újra ehhez a darabhoz nyúlt. Batta András szívét megdobogtatta Gyula produkciója.

Ha Önök szerint Gyula érdemli meg a fődíjat, szavazzanak rá és küldjék SMS-ben a GYULA kódot a +36 20/30/70 4422 999-es telefonszámra, vagy a Virtuózok ingyenes applikációjában nyomják meg Gyula neve mellett a Szavazok gombot!

21:09 – A szavazás állása: 57%, 27%, 16%

21:10 – Következzen az első extra produkció, az InFusion Trio és a 9 döntős! Kattintson ide, és nézze vissza a produkciót!

21:15 – Az InFusion Trio tagjai szerint nagy kihívás volt együtt dolgozni a virtuózokkal, és örülnek, hogy egy ilyen lehetőséget kaptak, hisz az első évadot is végig izgulták a televízió előtt.

21:24 – Holozsai Eszter a Harry Potterből Hedviget idézi meg második produkciójával. Kattintson ide, és nézze vissza Eszter második produkcióját!

21:30 – Némethy Attila egy mesefigurát lát állandóan, amikor Eszter zenél. Szenthelyi Miklós köszöni a Nemzeti Filharmonikusoknak a nagyszerű közreműködést, és egy kisebb csodaként emlegette Eszter produkcióját. Eszternek megint sikerült felidéznie egy varázslatos világot.

21:33 – Kökény Tamás második produkciója következik: John WilliamsSchindler listája Kattintson ide, és nézze vissza Tamás második produkcióját!

21:40 – Miklósa Erikára adásról adásra óriási hatást gyakorol Tamás, aki nemes egyszerűséggel közvetítette érzéseit. Batta András is meghatódott Tamás második produkciójától.

21:43 – Váradi Gyula újra a színpadon, hogy előadja Carlos Gardel Tangóját John Williams átiratában. Kattintson ide, és nézze vissza Gyula második produkcióját!

21:48 – Szenthelyi Miklós szerint ez volt Gyuszi produkcióinak fénypontja. Kesselyák Gergely komoly zenei körökben hallott ódákat zengeni Gyuláról.

21:52 – Az InFusion Trio egy újabb extra produkcióval készült. Következzen a Mátrix zenéje! Kattintson ide, és nézze vissza a második extra produkciót!

21:58 – A szavazás jelenlegi állása: 61%, 24%, 15%

21:59 – A Virtuózok legemlékezetesebb pillanatait láthatjuk. Ide kattintva ezt az összeállítást is visszanézheti!

22:01 – Miklósa Erika és Molnár Levente duettje következik! Kattintson ide, és nézze vissza a produkciót!

22:10 – Molnár Levente először is köszöni, hogy erdélyi gyerekek is részt vehettek a műsorban. Jakab Roland Attila és Mészáros Levente pedig elvarázsolták őt, és ezzel kiérdemelték különdíját.

22:14 – Holozsai Eszter, Kökény Tamás és Váradi Gyula újra a színpadon. Még pár másodpercig szavazhatnak rájuk!

22:15 – Már csak 1 percig szavazhatnak!

22:16 – A szavazást lezártuk!

22:17 – A Fornetti csoport nevében Sebastian Gooding 1 millió forintot ajánlott fel Patkós Mariannak hangszervásárlásra. Buzás Aida hirdette ki, hogy Váradi László egy szereplést kapott a Nemzeti Filharmonikus Zenekar őszi koncertjén, melyen Kocsis Zoltán karmester fog vezényelni. Az MTVA megbízott vezérigazgatója, Vaszily Miklós adta át a különdíjat Jakab Roland Attilának, aki hazánkat képviselheti az Ifjú Zenészek Eurovíziós Versenyén. A különdíjak átadását ide kattintva nézheti meg!

22:22 – Megvan az eredmény!

22:23 – Aki a legtöbb szavazatot szerezte a közönségtől, és aki a Virtuózok második évadának győzteseként 12 millió forintot nyert: Kökény Tamás!
Természetesen a két korcsoport győztes sem marad díj nélkül: Holozsai Eszter és Váradi Gyula egy éven át havonta 500 000 forintot kap. Ide kattintva tudja visszanézni az eredményhirdetést!

22:29 – Szüts Apor és a Győztes dala következik! Kattintson ide, és nézze vissza az örömzenét!

További olvasnivalók