Virtuózok 2016

Így tud szavazni a három finalistára

Szabályzatunkban részletesen ismertetjük a szavazás menetét.

Eddig a zsűri döntött, most az Önök kezében a döntés! Szavazni a Virtuózok applikáció Szavazás fülénél, valamint SMS-ben lehet egészen a finálé végéig, ami június 3-án lesz látható élőben a Dunán és a Duna World csatornán.

Erre a telefonszámra várjuk az SMS-eket: +36 20/30/70 4422999

Ha Holozsai Eszter a kedvence, küldje el SMS-ben az ESZTER nevet. Ha Kökény Tamás nyerte el leginkább a tetszését, a TAMÁS nevet várjuk SMS-ben. Ha Ön szerint a nagy visszatérő Váradi Gyula érdemli meg a fődíjat, küldje a GYULA nevet SMS-ben a fenti telefonszámra.

 sms

Részvételi szabályzat
A „Virtuózok” című produkció

az MTVA  és a Telekom New Média Zrt. által szervezett SMS és applikációs szavazásának leírása és szabályai.

I. ALAPFOGALMAK:

„Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor” szavazás

A 2016. május 27-én estétől egy héten át tart, a június 3-án zajló Finálé végéig, alapdíjas, a +36-20/30/70-4422-999 számokon elérhető, SMS alapú szolgáltatás, valamint a Virtuózok elnevezésű applikáción (továbbiakban: applikáció) keresztüli szolgáltatás: szavazás „Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsorban”.

A szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a résztvevők SMS-ben és applikáción keresztül szavazhatnak azokra a versenyzőkre, akiket a Döntőből a Fináléba a zsűri juttatott tovább. Az érvényesen leadott szavazatok után a résztvevő részt vesz a nyeremények kisorsolásában.

A Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor szavazásszolgáltatás (a továbbiakban: szavazás) szervezője az MTVA és a Telekom New Media Zrt. (a továbbiakban: TNM).

Résztvevők

Az alapdíjas SMS és applikációs szavazást igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevőként definiáljuk.

II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:

1. A szavazás általános bemutatása:

A Duna és – június 3-án a Duna World csatorna – által sugárzott „Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsorhoz” kapcsolódó szavazásszolgáltatás célja, hogy a résztvevők szavazatukkal a számukra legszimpatikusabb versenyzőt hozzásegítsék a “Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor” fődíjának megnyeréséhez. A fődíjas a 3 finalista közül, a versenyzőkre leadott szavazatok alapján kerül kiválasztásra a Finálé adásában. A szavazatok által kialakult sorrend megállapítása a résztvevők által leadott szavazatok számának összesítése után történik, azaz a véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsorban szereplő versenyzők esélyeit.

A műsor első hét adásában végig a zsűri döntései a mérvadóak, a castingokon és a középdöntőkben is ők választják ki a továbbjutókat. Még a Döntőben is (május 27.) a zsűri választja meg a három korcsoport 3-3 versenyzőjéből azt az 1-1 embert, akit méltónak talál arra, hogy korcsoportjának legjobbja lehessen és a Fináléban megküzdhessen a nézők kegyeiért.

2. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása

APPLIKÁCIÓN KERESZTÜL TÖRTÉNŐ SZAVAZÁS

Az applikáció ingyenesen elérhető azon résztvevők számára, akik érvényes hozzáféréssel rendelkeznek az IOS és ANROID platformok alkalmazás központjaihoz, valamint rendelkeznek érvényes FACEBOOK regisztrációval és INTERNET hozzáféréssel.

A szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a résztvevők az applikáció keretrendszerében található „Szavazás” elnevezésű funkcióban adhatják le voksaikat a versenyzőkre. Egy szavazat leadása lehetséges 20 percenként. Különböző mobilkészülékeken azonos Facebook profillal bejelentkezett felhasználók esetében két szavazat között legalább 20 percnek el kell telnie, hogy a rendszer érvényesnek minősítse a beérkezett szavazatot.

SMS SZAVAZÁS

Bármely hazai mobiltelefon-szolgáltató bármely ügyfele, aki/amely olyan előfizetői vagy kártyás csomaggal rendelkezik, amelyből alapdíjas SMS üzenet küldésére van lehetőség, a szolgáltatást igénybe tudja venni.

Bármely hazai telefonszolgáltató bármely ügyfele, aki/amely olyan előfizetői csomaggal rendelkezik, amelyből alapdíjas SMS indítható, a szolgáltatást igénybe tudja venni.

Bármely külföldi mobiltelefon-szolgáltató bármely ügyfele, aki/amely olyan előfizetői vagy kártyás csomaggal rendelkezik, amelyből alapdíjas SMS üzenet küldésére van lehetőség Magyarország irányába, a szolgáltatást igénybe tudja venni.

Bármely külföldi telefonszolgáltató bármely ügyfele, aki/amely olyan előfizetői csomaggal rendelkezik, amelyből alapdíjas SMS indítható, a szolgáltatást igénybe tudja venni.

A résztvevő számára igénybe vehető szolgáltatás menete:

A résztvevők a televíziós adásból értesülnek a három versenyzőhöz tartozó  nevekről, amelyek közül választhatnak, és azt elküldhetik az adásban megadott telefonszámra, illetve az applikációban a versenyző nevére kattintva adhatja le szavazatát.

3. A szolgáltatás időtartama

A szavazásszolgáltatás 2016. május 27-től, a Virtuózok műsorban elhangzó időponttól vehető igénybe. A szavazási etap a 2016. június 3-i élő adásban a műsorvezető által közölt időpontig tart.

Abban az esetben, ha a szolgáltatási időszakon kívül résztvevők alapdíjas SMS-t küldenek az adásban megadott számra, azt a rendszer már nem fogadja, így a szolgáltatási időszakon kívül érvényes szavazat nem adható le.

Az adáshoz tartozó szavazási időszak kommunikálása a műsorban történik meg; a műsorvezető  által ismertetett időpontban kezdődik és a műsorvezető által ismertetett időpontig tart, azaz a műsorvezető az adásban ismerteti a nézőkkel, hogy a szavazást elindította, illetve lezárta, a szavazásnak vége, tovább érvényes szavazatot a rendszer nem fogad. A műsorvezető bejelentésére a rendszerben az SMS szavazást – haladéktalanul – manuálisan a TNM indítja, illetve zárja le. Érvényes szavazatnak azok a beérkezett és feldolgozott SMS-ek számítanak, amelyek a szavazás indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg a TNM által üzemeltetett technikai rendszerbe. Az érvényes szavazatok mennyiségéről közjegyző jelenlétében készül részletes jegyzőkönyv mind az applikáció, mind az SMS tekintetében.

Figyelem! A szavazat csak akkor minősül érvényesnek, ha a szavazási időszak (felfüggesztés vagy lezárás) végéig az aggregátorhoz meg is érkezik. Tekintettel a különböző szolgáltatók (mobiloperátori és internetszolgáltató) hálózati kapacitására, a szavazat beérkezése szolgáltatónként eltérő időt vesz igénybe. TNM érvénytelennek tekinti azon szavazatokat, amelyek a szavazási etapon kívüli időszakban érkeznek be.

 

III. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

1. A nyeremények

A produkció adásában a szavazók között az adásban ismertetettek alapján nyereményeket sorsolunk ki. Az élő adásban a nézőkkel és szavazókkal, képpel és elhangzással ismertetjük a nyeremény-struktúrát.

A szavazás eredményének meghatározásakor (lezárás, sorrend, arányok) illetve a nyeremények sorsolása közjegyző jelenlétében történik, amelyről jegyzőkönyv készül.

Azok között a résztvevők között, akik helyes formában adták le érvényes szavazatukat, a TNM közjegyző jelenlétében a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyerteseket, illetve pótnyerteseket (utóbbiakat arra az esetre, ha az alábbiak szerint a nyertes definiálása vagy a vele való kapcsolatfelvétel sikertelen, vagy a nyertes az alábbiak szerint nem működik együtt).

A nyereményről a résztvevők az adásból értesülnek. Nyereményt azok között a résztvevők között sorsolunk ki, akik a szavazás során érvényes szavazatot küldtek be. A telefonszám, illetve a Facebook regisztrációs név annyiszor kerül be az adatbázisba, ahány érvényes szavazat érkezik erről a telefonszámról az adott élő műsor szavazási ideje alatt. Ennek megfelelően, ha a szavazó az adás alatt több szavazatot küld, akkor nagyobb esélye van a nyereményre.

A szavazásszolgáltatás teljes időszakára vonatkozólag 2 díj kerül kisorsolásra az érvényes szavazatot beküldők között.

Nyeremények:

A nyereményváltoztatás jogát fenntartjuk, az aktuális nyeremények az adásban megnevezésre kerülnek és a  teletext 732. oldalán és a www.mediaklikk.hu/virtuozok oldalon megtekinthetők.

 

 

Díjak:

–      egy ALCATEL IDOL 4S okostelefont, virtuális valóság szemüveggel

–      egy családi wellness hétvége a Danubius Health Spa Resort Bükben, all inclusive ellátással a Neckermann utazási irodák felajánlásával

A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően az MTVA vagy annak megbízottja juttatja el/adja át a nyereményeket, A nyeremények átadásáról kép és/vagy hangfelvétel készülhet, amelyet az MTVA az általa kiválasztott bármely televízió- és/vagy rádiócsatornán korlátozás nélkül bemutathat, illetve az Interneten is nyilvánossághoz közvetíthet.

2. A nyertes definiálása

Nyertesként azonosítja a TNM azt a résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le SMS-ben és/vagy applikáción keresztül.

Az SMS szavazásban résztvevőt akkor tudjuk azonosítani nyertesnek, ha az alábbi három információ közül legalább kettővel rendelkezik:

•  ismeri az adott telefonszámot, ahonnan a szolgáltatást igénybe vette, illetve ezzel a telefonszámmal tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást és azt bemutatja;

•  ismeri az előfizető vagy a kártyatulajdonos nevét, illetve ezzel a névvel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást és azt bemutatja;

•  ismeri a nyertes SMS küldésének időpontját, illetve ezzel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást.

Nyertesként azonosítjuk azt a résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le applikáción keresztül, ha az alábbi információval rendelkezik:

  • ismeri a szavazatot leadó nevét és e-mail címét;

Amennyiben a kisorsolt nyertes SMS-ben szavazatott, akkor minden esetben az informatikai rendszerben található hívószámon (ahonnan érkezett a szavazat) hívja vissza a TNM, közjegyző jelenlétében, a sorolás után, és azt jegyzőkönyvben rögzítik.

Amennyiben a kisorsolt nyertes applikáción keresztül szavazott, akkor minden esetben e-mail címén és a facebookon keresi meg a TNM, közjegyző jelenlétében, a sorsolás után és azt jegyzőkönyvben rögzítik.

3. A nyertes értesítése:

SMS-en történő szavazás esetén a kisorsolt nyertes(eke)t a TNM a nyertes telefonszám felhívásával telefonon értesíti a nyeremény tárgyáról, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, a sorsolást követő 60 (hatvan) percen belül vagy az azt követő első munkanapon. Amennyiben a hívás sikertelen, úgy azt a TNM 3-szor egymás után megismétli. Ha az összesen három próbálkozás mindegyike sikertelen, úgy a TNM a soron következő pótnyertest telefonon keresztül értesíti.

 

Applikáción történő szavazás esetén a kisorsolt nyertes(eke)t a TNM a nyertest írásban (e-mail címén és a facebook fiókján keresztül) értesíti a nyeremény tárgyáról, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, a sorsolást követő 60 (hatvan) percen belül vagy az azt követő első munkanapon. Amennyiben a nyertes nem reagál 24 órán belül, úgy azt a TNM 3-szor egymás után megismétli. Ha az összesen három próbálkozás mindegyike sikertelen, úgy a TNM a soron következő pótnyertest értesíti.

Ennek értelmében tehát a kisorsolt szavazó, illetve a kisorsolt telefonszám jogosultja akkor tekinthető nyertesnek és így jogosultnak a nyereményre, ha a tájékoztatás céljából történő megkeresés eredményes, a szavazó elérhető és/vagy a telefonbeszélgetés létrejön.

Ha felveszi a telefont, de azt leteszi, vagy megtagadja az adatrögzítés bármely lépését (nem adja meg személyes adatait), vagy a nyeremény eljuttatásához szükséges folyamat bármely lépését, akkor az ilyen „nyertesként” kisorsolt szavazó a nyeremény kiadása iránti igényét elveszíti, és ilyen igénnyel nem léphet fel. Ebben az esetben a sorsoláskor már kisorsolt soron következő pótnyertes válhat jogosulttá a nyereményre.

A TNM a nyertes személyi adatait (név, lakcím, telefonszám) rögzíti és azt 90 napig őrzi meg.

4. A nyeremények kiadásának feltétele:

A sikeres értesítés alkalmával azonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:

Ø     név; anyja neve; születési hely és idő;

Ø     személyi igazolvány szám és adóazonosító jel

Az azonosított nyertes személyesen vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással ellátott személy útján egyeztethet a nyeremény átvételéről a két nyeremény felajánlójával.

5. A nyereményigény érvényesítésének időtartama:

A nyeremények érvényessége 30 nap, azaz amennyiben ezen idő alatt az Classic Talents Hungary Kft. vagy a TNM nem tudja elérni a nyertest, vagy az elért és értesített nyertes ezen idő alatt sem veszi át nyereményét, úgy a nyertes nyereménye át nem vett nyereménynek minősül, a nyereményt közjegyző jelenlétében a TNM újra kisorsolja azonos adatbázisából.

6. Adatkezelés

A résztvevő szavazatának leadásával tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép/hang/filmfelvétel készülhet, amelyet az MTVA az általa meghatározott bármely médiaszolgáltató  útján korlátozás nélkül bemutathat és az Interneten is közzétehet. Az adás időpontjáról az MTVA és a TNM közvetlenül állapodnak meg. Résztvevő egyben feltétlen hozzájárulását is adja ezen felvételek rögzítéséhez, azok egészének és részleteinek későbbi, az MTVA valamint TNM vagy általuk meghatározott személy által bármely, így különösen reklám és egyéb promóciós célú felhasználásához, bármely technikával történő nyilvánossághoz közvetítéséhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás, vagy bármely egyéb ellenszolgáltatás nélkül. A nyertesnek a promóciós szereplésekre a játék lezárását követően 90 napig rendelkezésre kell állnia.

A résztvevő a szavazással beleegyezik, hogy az előzőek szerinti személyes adatait a TNM és az MTVA rögzítse, és a TNM által rögzített adatokat továbbítsa az MTVA részére a nyereményátadás/kézbesítés céljából.

A résztvevő engedélyezi, hogy az MTVA valamint a TNM a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a jogszabályoknak megfelelően kezelje.

A résztvevő kijelenti, hogy a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a szavazáshoz megadott személyes adatokat az MTVA valamint a TNM a szavazás lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje és feldolgozza, azt 3. személy részére továbbítsa, illetve adatfeldolgozóval feldolgoztassa.

A résztvevő az MTVA, valamint a TNM munkatársaitól bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a résztvevő adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, így különösen, ha nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az MTVA Bp. Kunigunda útja 64. valamint a TNM Bp. XXII. Nagytétényi u. 29. sz. alatti elérhetőségén.

Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.

A jelen Szabályzatban foglaltak tekintetében az MTVA adatkezelő, míg a TNM az MTVA megbízása alapján és annak keretei között adatfeldolgozó.

TNM Adatkezelési nyilvántartási szám:  NAIH – 68471/2013

MTVA adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH – 93729/2016.

Az MTVA adatkezelési nyilatkozata itt található. (http://mtva.hu/hu/jogiesadatvedelminyilatkozat)

7. Felelősség kizárása

A hibás (pl. rossz név, kód, tévesztés) vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért az MTVA valamint a TNM semmilyen felelősséget nem vállal. A jelen szabályzatban foglalt feltételeknek meg nem felelő szavazatok érvénytelenek és azok a szavazásból kizárásra kerülnek, a nyereménysorsoláson részt nem vehetnek.

Az MTVA valamint TNM a nyeremények tekintetében minőségi felelősséget nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával, illetve a szolgáltatás nyújtójával szemben érvényesítheti.

8. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A rendszer a mobil szolgáltatóktól bérelt vonalakon bonyolítja a bejövő SMS forgalmakat.

A TNM az SMS-ek feldolgozását saját hardver-, és szoftverrendszerén belül kezeli. Az applikáción keresztüli szavazatok feldolgozását a Classic Talents Hungary Kft. végzi.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó nyereményjáték előírásoknak megfelelő lebonyolítását a TNM a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja.

A résztvevő a szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.

A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén, valamint a műsor honlapján: www.mediaklikk.hu/virtuozok oldalon, valamint a TXT 732. oldalán.

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Honlapon közzéteszi.

9. Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek

A szolgáltatással kapcsolatban a TNM (1) 372-4950 -es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni 0-24 óra között. A TNM a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező  észrevételekről, kérdésekről a TNM ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. A TNM ügyfélszolgálata a hívó  által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.

 

További olvasnivalók