Sorozatban bakizott az Eurovíziós Dalfesztivál műsorvezetője

Eurovízió - Freddie

A közmédia svédországi tudósítója kezdettől a helyszínről kíséri figyelemmel az eseményeket, így jó néhány érdekességről be tudott már számolni – az M1 szombat reggeli műsorában a fesztivál műsorvezetőjének bakijáról beszélt.

Svédország lázban ég a ma esti eurovíziós megmérettetés miatt. A szervezők, a fellépők és a műsorvezetők is szeretnék a mai döntőt problémamentesen letudni, mivel már mindannyian fáradnak, hosszú, próbákkal teli napok állnak mögöttük.

Az izgalom érthető, miután a gyakorlás során többször is hibázott az egyik műsorvezető, a tavalyi dalfesztivál győztese, Måns Zelmerlöw. Az előadó, miközben a saját dalát énekelte, kétszer is levette a zakóját – és azzal együtt a mikrofonját is – számolt be a végső soron derültséget kiváltó közjátékról az M1 szombat reggeli adásában a közmédia helyszíni tudósítója.

A 61. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében egyébként 26 ország előadója lép ma este színpadra, ötödikként a magyar énekes, Freddie, vagyis Fehérvári Gábor Alfréd.

A közmédia nézői 21 órától élőben láthatják a döntőt a Dunán. Akik pedig kilátogatnak Budapesten a Március 15. térre, azon kivetítőkön kísérhetik figyelemmel a dalverseny fináléját.