×

Túl az Óperencián: Molnár László

Az ötvenedik születésnapját idén ünneplő, kecskeméti születésű színész, Molnár László ezen a héten a Túl az Óperencián vendége!

1975-ben lett a Magyar Állami Balettintézet növendéke, a nyolcvanas évek közepétől pedig az ország olyan nagyvárosainak teátrumaiban szerepelt, mint Kecskemét, Békéscsaba, Nyíregyháza és Győr. 1998-ban megalapította hazánk első produkciós színházát, a Musical Színházat, ahol olyan nagy sikerű darabokat rendezett, mint az Evita, a főszereplésével bemutatott Jekyll és Hyde, a Jézus Krisztus szupersztár, valamint a Best of Broadway. Napjainkban a Madách Színház deszkáin is látható a Mamma Mia!-ban.  A Bepasiztunk című előadásban szintén szerepel, sőt, mint rendező is jeleskedik benne. Számos prózai és operett főszerep is áll mögötte, valamint idén a Győri Nemzeti Színház „Mágnás Miskáját” szintén Ő álmodhatta színpadra, 2001-ben az év legjobb musical énekesének járó eMeRTon-díjjal ismerték el.

Régi ismertség a miénk, és bár hosszú  évek óta  nem találkoztunk, szinte ott folytattuk, ahol abbahagytuk……

Rengeteg munka, tehetség és szorgalom jellemzi vendégemet, és egy olyan megszállottság, ami biztos vagyok benne, hogy Önökre is hatással lesz.

Várunk mindenkit nagy szeretettel minden nap délelőtt 9:04-kor, és ha tehetik délután is, 18:04-kor!

Szerkesztő műsorvezető: Nagy Ibolya

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább