×

Énekelj duettet Freddie-vel!

Budapest, 2016. január 23. Freddie az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal című televíziós show-műsor első elődöntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai, Kunigunda útjai gyártóbázisán 2016. január 23-án. Az énekes nyerte az elődöntőt. MTI Fotó: Illyés Tibor

Szeretnéd Freddie-vel közösen előadni az Eurovíziós Dalfesztivál magyar dalát, a Pioneert? Itt a lehetőség!

Készíts videót, melyben elénekled a Pioneer című dal refrénjét, és küldd el április 26-ig a freddieduett@mtva.hu email címre. A dal zenei alapját megtalálod ITT. A győztest maga Freddie választja majd ki, a nyeremény pedig egy közös produkció lesz az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulójával, amelyre április 28-án kerül sor.

Legyél Te a legjobb, és nyerj!
Nézd meg, mit üzen neked Freddie!>>>

*Felhasználási feltételek:

A jelentkező szavatolja, hogy a Regisztráció során feltöltött hang, vagy kép-és hangfájl tekintetében a felhasználási jogokkal rendelkezik. A feltöltött fájlok felhasználásának jogosságáért, illetve egyéb jogosultak felé a szerzői vagy egyéb jogcímen felmerülő díjak mindenkori megfizetéséért kizárólag a jelentkezőt terheli a felelősség. A jelentkező által feltöltött tartalom és az ahhoz kapcsolódó személyes adat nem sértheti harmadik személy szerzői és egyéb jogait. A Jelentkező a feltöltéssel hozzájárul ahhoz, hogy az MTVA, így a közszolgálati médiaszolgáltató a feltöltött tartalmat kizárólagosan, térítésmenetesen, tér és időbeli korlátozás nélkül, a nyilvánossághoz közvetítésre alkalmas bármely technológia útján korlátlan számban nyilvánossághoz közvetítse, valamint a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben rögzített valamennyi ismert felhasználási módon[így különösen földi és/vagy műholdas sugárzással vagy bármely más módon – a hozzáférés lehetőségét a nyilvánosság tagjai számára egyénileg megválaszthatóan is – történő nyilvánossághoz közvetítéssel, átdolgozással, kiadással, bármely ismert eljárással (pl. kép- vagy hangfelvételen rögzítéssel, illetve számítógéppel vagy elektronikus adathordozóra másolással) történő többszörözés és a többszörözött műpéldányok terjesztésének (beleértve azok forgalomba hozatal céljából az országba történő behozatalát is) útján] felhasználja.