Virtuózok 2016

Ma 20:35-től Virtuózok a Duna Televízión!

A 2014-es széria sikere után ma folytatódik a közmédia komolyzenei tehetségkutatója, így nyolc héten át szurkolhatnak kedvenc kis Virtuózaiknak a Duna Televízión.

 

A Virtuózok idén is bebizonyítja, hogy a komolyzene szerethető és szórakoztató is tud lenni. Az idei évad is izgalmas pillanatokat tartogat. A tehetségek a színpadon már csak Önökre várnak.

Az első három casting adásban mindhárom kategóriából 9 versenyző jut tovább a középdöntőbe. Vajon ki lesz az a 27 középdöntős, aki versenybe szállhat a fődíjért?

A Virtuózok műsorvezetői 2016-ban is Varga Edit és Bősze Ádám lesznek, az öttagú zsűri tagja pedig továbbra is Miklósa Erika – Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő, Kesselyák Gergely – Liszt Ferenc-díjas karmester, Érdemes Művész, a Magyar Állami Operaház tagja, Batta András – Erkel Ferenc-díjas és Széchenyi-díjas zenetörténész, egyetemi tanár, Némethy Attila – zongoraművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola tanára és Szenthelyi Miklós – Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, a Magyar Virtuózok Kamarazenekar alapítója lesznek.

További olvasnivalók