A szendvics a gasztronómia legnagyobb találmánya. Régen hívtuk kanapénak, rakott-, bélelt-, vagy hordozható kenyérnek, ma a városi szlengben szenyó a neve. Van csukott változata, emeletes, lehet hosszúkás, mint a baguette, háromszög-, kerek-, vagy kocka alakú, kenhetjük vajjal, sajtkrémmel, majonézzel, tehetünk bele húst, halat, szárnyast, uborkát, salátát. A változatoknak se szeri se száma. Vinkó József – a műsor házigazdája – természetesen most is rendet vág a zűrzavarban. Segítőtársai is lesznek: Palágyi Eszter, Sárközi Ákos és Heiszler Olivér, ők valamennyien Michelin csillagok séfek.
Szellem a fazékból – Kossuth – Április 16., szombat, 9:30
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.