A Szellem a fazékból március 26-i adásában:
A húsvét két milliárd ember legjelentősebb vallási eseménye. A feltámadás, és újjászületés, de a termékenység, a tavasz eljövetelének ünnepe is. Az évről-évre ismétlődő reményé. A Szellem a fazékból stábja is kiveszi a részét az ünneplésből. Megtanítjuk hallgatóinkat tojást patkolni, sonkát főzni, sőt, Bíró Lajos még egy ünneprontó nyúlrecepttel is megbolondítja az ünnepi adást. Tűzdelt nyúlcomb bazsalikomos, epres rizottóval, kis parmezánnal, bazsalikomos pestoval meglocsolva. Emellett Gódor András, a sonkás elmondja milyet vegyünk az ünnepi füstölt húsunkból, Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök pedig azt, hogy milyet ne vegyünk. Ferenczi Éva Mária, népi kézműves Vanyarcról megtanít valamennyiünket tojást patkolni, Vinkó József, a műsor házigazdája pedig mindezt körbedíszíti az ünnepkör legszebb gondolataival, verseivel, novelláival.
Szellem a fazékból – Kossuth – március 26., szombat, 9:30
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.