Szellem a fazékból: A tojás a világ csodája

A tojás a világ csodája, a só mellett egyik legfontosabb konyhai alapanyagunk. Főzzük, sütjük, buggyantjuk, használjuk szószokban, mártásokban. Vele gyúrjuk a tésztát, nélküle csalódás a fagylalt. Receptjeinek se szeri, se száma. Készítjük kacsazsírral, galambvérrel, csirkemájjal, marhavelővel, vagy rákfarokkal. Adunk hozzá mandulát, szarvasgombát, vagy parmezánt – a tojás megunhatatlan. Önök sem fogják megunni, mivel Vinkó József műsorából megismerik a tojás múltját és jelenét. A Szellem a fazékból celebrátorát ezúttal Bíró Lajos, séf és Tóth Gábor, élelmiszeripari mérnök segítik.

Hallgassa meg!

Szellem a fazékból – Kossuth – Március 19., szombat, 9:30

Tovább a műsoroldalra>>>

Olvasson tovább