Szellem a fazékból: 12. alkalommal adták át az Év étterme díjait

Hallgassa meg!

Március táján étteremkalauzok tömege tartja rettegésben a világ szakácsait. A tavasz első hetében jelenik meg a francia Michelin Guide, a Gault Millau, a német Feinschmecker, az osztrák Falstaff, a spanyol Gourmetour, az amerikai Zagat Guide, de toplistát ad ki a svéd Varta akkumulátorgyártó cég éppúgy, mint az olasz Pellegrino ásványvízpalackozó. Van Top 50 és Top 100, sőt már Top 1000 is. Magyarországon a Dining Guide gasztronómiai portál díja a legpatinásabb, hétfőn a 12. alkalommal adták át az Év étterme díjait. A díjátadón nyilatkozott a Szellem a fazékból stábjának Lévai Anikó, a Magyar Konyha magazin szerkesztőbizottságának elnöke, Herczeg Zoltán a Dining Guide főszerkesztője, Nicola Portinari, a zsűri elnöke, valamint a díjazottak. A műsor és a gála egyik vezetője, Vinkó József.

Szellem a fazékból – Kossuth – március 5., szombat, 9:30

Műsorvezető: Vinkó József

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább