×

Túl az Óperencián: Kollár Katalin

A dunaszerdahelyi énekesnő egyetemi évei alatt zenei-képzőművészeti nevelést tanult, majd pedagógusként helyezkedett el, ma is a helyi művészeti alapiskola tanára, második éve igazgatója. Ám az éneklés az iskola falain túl is szerves részét képezi életének, hiszen amellett, hogy a fennállásának 15. évfordulóját éppen idén ünneplő dunaszerdahelyi Szent György Kórus karnagya, a Four Art Singers acapella énekegyüttes és az Opera Trio oszlopos tagja. 2004-ben első helyezést ért el az Őszirózsa – Magyarnóta-énekesek Országos Versenyén, azóta több lemeze is megjelent. Állandó partnerével, az énekesként és kántorként is széles körben ismert Andrásfalvy Derzsi Györggyel, operett műsorokat is gyakran ad: a Felvidék-szerte népszerű páros Pozsonytól Komáromig szinte minden településen fellépett már, de olykor Magyarországra – főként Győrbe és környékére – is ellátogat.
Hosszú évekig volt a Győri Nemzeti Színház tagja, ahol többek között az operett műfaj igaz szerelmese lett.

A műsornak lesz egy meglepetés vendég is lesz, ifj. Derzsi György, aki bár Budapesten él családjával, de a mai napig sokat jár haza, felvidékre.
A népszerű színész-énekes büszkén mesél kolléganőjéről és édesapjáról, és egy nagy tervéről is, amely a közeljövőben, megvalósulni látszik.

Várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető: Nagy Ibolya

Túl az Óperencián műsoroldal >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább