×

Legyél te A Dal bloggere Svédországban!

eurovision logo

Szereted a Dalt? Szívesen végigizgulnád a döntőt a stockholmi Arénában? Megmutatnád milyen a nemzetközi dalverseny a TE szemeddel? Megízlelnéd a skandináv életérzést? Ha arra vársz, hogy ne csak kövesd a stockholmi eseményeket, hanem Te tudósíts a svédországi kulisszák mögül, akkor eljött a Te időd! Nincs más dolgod, mint leforgatni egy 1 – 2 perces, videó pályázatot, amiben megmutatod nekünk, hogy miért Te vagy az az ideális blogger jelölt, aki közel hozza nekünk Svédországot!

Ide kattintva olvashatod el a Pályázati felhívást és részvételi feltételeket, majd készítsd el a pályázati videót, töltsd le és töltsd ki a Jelentkezési lapot innen, és mindkettőt küldd el a stockholmiblogger@mtva.hu címre A Dal 2016 stockholmi videobloggere pályázat tárgymegjelöléssel!
A videókat március 15-ig várjuk! A győztes bloggert szakmai zsűri választja ki, eredményhirdetés március 31-én lesz, a nyeremény pedig a következő:
Két retúr repülőjegy Stockholmba, illetve 3 éjszakás szállás két fő részére a svéd fővárosban a SAS Scandinavian Airlines és a Svéd Nagykövetség felajánlásában, valamint két belépőjegy a nemzetközi dalverseny május 14-i döntőjére a stockholmi arénába az MTVA felajánlásában.