Ezen a hétvégén kezdődik a farsang farka, ami három napot takar: farsangvasárnap, húshagyókedd, hamvazószerda. A régi világban farsangvasárnapon sütötték az utolsó fánkokat, húshagyó kedden elfogyasztották a maradék ételeket, az edényeket alaposan elmosták és húsvétig elő se vették, nehogy zsír-, vagy húsmaradék kerüljön a böjti ételekbe, szerdán meg hamut szórtak a fejükre, és kezdetét vette a negyvennapos böjt. De vasárnap még nyugodtan ehetjük a finom, foszlós fánkokat, amelyhez ezúttal szakmai segítséget nyújt Vinkó József, a Szellem a fazékból házigazdája. Segítőtársai ezúttal, Auguszt József cukrászmester, valamint Amin Anita és Kocsis Regina “fánkmesterek” lesznek.
Szellem a fazékból – Kossuth – Február 6., szombat, 9:30
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.