G7: Időutazás - 30 éves a Joint Venture Szövetség (JVSZ)

Hallgassa meg!

A G7 Gazdasági magazin január 31-i adásának tartalmából:

Vasárnapi adásunkban szó lesz arról, hogy az utóbbi hónapokban a Forint kitűnt stabilitásával a régió devizái közül.. Vajon a következő hónapokban mi támogatatja és mi gyengítheti fizetőeszközünket?

Beszélünk arról is, hogy tavasszal esedékes Magyarország hiteladós besorolásának javítása. Vajon így lesz-e, vagy ez a döntés összefügghet-e a minket több mindenben követő lengyelek  adósságának  váratlan leminősítésével?

Szó lesz arról is, hogy sokan várják az otthonteremtési támogatás részleteit, amelyek a következő napokban derülnek majd ki. Ehhez kapcsolódva kérdeztük Borsay Tamást, Budapest főváros Kormányhivatala  Földhivatali főosztályvezetőjét, hogy lakásvásárlás vagy építése kapcsán milyen földhivatali teendők adódnak.

Műsorunk végén pedig egy kis gazdaság történet. Alapításának 30.  évfordulóját ünnepli a Joint Venture Szövetség.  Rövid időutazást teszünk abba az időbe, amikor még szenzáció számba ment itthon, hogy külföldi tőkével működő vegyesvállalatokat is lehet alapítani, majd Tálos Péterrel, a Joint Venture Szövetség elnökével a szervezet mai feladatairól beszélgetünk.

G7 Gazdasági magazin – Kossuth – január 31., vasárnap – 13:06

Szerkesztő – műsorvezető: Szentgáli Edit

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább