×

A gasztronómia hullámain evezünk a mai Petőfi TV-ben

A gasztronómia hullámain evezünk. A műsorvezetőink extrém ételeket kóstolnak, sült bogarakat, bikaherét. Idén Budapest ad otthon a Bocuse D’or Európai döntőjének, ahol a világ 20 legjobb szakácsa versenyez. A két főszervezővel beszélgetünk. Felkutatjuk a főváros legjobb kürtős kalácsát, bemutatjuk, hogy mitől trendi szakácsnak lenni, de azt is elmondjuk, hogy mit tegyen aki egy napra étterem tulajdonos szeretne lenni. Vendégünk lesz az egyik legmenőbb lakás étterem vezetője és lesz egy szuper titkos meglepetésünk is! Portré vendégünk a szuper tehetséges és elbűvölő Odett, a DAL 2016 egyik versenyzője.

Tovább az Én vagyok itt műsoroldalára>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább