×

Karácsonyi pulcsidömping kezeslábassal

Nézd vissza az adást>>>

A szerdai Én vagyok itt témái:

– Megkérdeztük mindentudó ovisainkat, mit is ünneplünk karácsonykor, és kedvenceink is mesélnek legkedvesebb karácsonyi emlékeikről. Mesterszakácsokkal gondoljuk újra a karácsonyi menüt, sőt kapcsoljuk műsorvezetőinket is, hogy elmeséljék, ők hogyan töltik karácsony előestéjét.

– Karácsonyláz a városban – Mi történik a karácsony előtti utolsó pillanatokban Budapesten? Stumpf Kata körülnéz a városban.

– Last Minute dekorálás és ajándékcsomagolás – Vendégünk Gruber Andi esküvői dekorátor. A védjegye, hogy személyre szabottan készíti az esküvőket, de szerinte a csomagolás is lehet cuki és személyre szabott.

– Karácsonyi turkamustra – Hogyan öltözzünk az ünnepekre mások megunt ruháiból? Stumpf Kata és Fodor Imi keresik a gyöngyszemeket.

– Minden rendben lesz karácsonykor, nem tör ki a családi botrány, befér a nappaliba a karácsonyfa? Égető kérdések az ünnep előtt, amelyekre ezúttal a csillagoktól várjuk a választ – Jön a nagy karácsonyi horoszkóp!

– Játékkészítő – tavaly több mint 45 ezren látták, idén pedig Magyarországon utolsó alkalommal mutatják be a számos meglepetéssel, még látványosabban visszatérő családi pop-show-musicalt. Vendégünk Illés Gabirella producer.

– Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány – Vendégünk Seres Antal, az alapítvány ötletgazdája, Mező Misi az alapítvány egyik arca, és Török Ricsi egy komoly betegségből szerencsésen felgyógyult fiatal zenész. Meghallgatjuk az alapítvány által támogatott gyerekek kórusát is!

– Akinek már nem jutott jegy a december 29-ei Barba Negra Klubos Paddy and the Ratskoncertre, az nézze ma este 20:30-tól az M2 Petőfi TV-t, mert egy páros belépő talál gazdára azok között, akik a műsorban feltett kérdésre helyesen válaszolnak. Sorsolás az adás végén 22:30-kor.

Tovább az Én vagyok itt műsoroldalára>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább