×

Egyéb

Nézze az M1 híreit és műsorait online!

Ide kattintva nézheti online az M1 műsorait>>>

ONLINE TELEVÍZIÓZÁS
Ha nincs tévé közelében, és mégis követné a M1 műsorát, a mediaklikk.hu-n is nézheti adásunkat: ha a fenti linkre kattint vagy a Médiaklikk felső menüsorában a ÉLŐ menüpont alatt a kívánt csatorna linkjére kattint.

MediaKlikk_elo
A megjelenő oldalon bővebb információkat talál az éppen adáson lévő műsorról, valamint tájékozódhat arról is, hogy mely műsorok következnek a csatornán.

TIMELINE HASZNÁLATA
A mediaklikk.hu egy könnyen használható funkciót is kínál korábbi műsoraink visszakeresésére: ez a nyitóoldalon és a csatornák oldalain is megtalálható idővonal, azaz a TIMELINE.

m1timeline

Az idővonal a csatorna oldalának megnyitásakor az adott napi, adott pillanatban futó műsort mutatja:

– megnézheti vagy meghallgathatja az éppen programon lévő élő műsorokat – amennyiben az internetes sugárzási joggal rendelkezik – ezeket jelöljük a csatorna saját színével,

 visszanézheti vagy visszahallgathatja a televíziós és rádió csatornákon korábban sugárzott műsorokat, amennyiben az internetes joggal rendelkezik – ezeket jelöljük sötétszürke színnelA később elérhető, még feltöltés alatt lévő műsorokat csíkos felülettel jelöljük,

– mint egy műsorújságban,  megnézheti a jövőben adásba kerülő műsorokat – ezeket jelöljük fehér színnel.

m1shdeége

Ha az egyes műsorokra kattint, további információkat is megtudhat műsorainkról:

– korhatárkarikákkal jelezzük, hogy a műsor korhatáros-e.
– jelezzük, hogy feliratozott-e a műsor, az ikon mellett a TXT oldalszám is megtalálható.
– a felugró ablakban lévő „házikó” gombra kattintva pedig eljut az adott műsor oldalára, ahol további információkat talál.

A Timeline – az adott napi dátumhoz viszonyítva – visszamenőlegesen két hónapig, előre pedig két hétig tartalmaz információkat, korábbi adásainkat két csúszka segítségével keresheti meg: míg a napot az alsó „csúszka” segítségével választhatja ki, addig az órát a felső „csúszkával” állíthatja be.

KÜLFÖLDI NÉZŐINKNEK
Tájékoztatjuk kedves külföldi Nézőinket, hogy egyes műsorokat szerzői jogi okok miatt külföldön nem sugározhatunk, ezeket az adásokat területalapú korlátozás, úgynevezett geoblokkolással kell ellássuk.

Műsoraink 60 napig érhetőek el, utána a www.nava.hu oldalon lehet megnézni vagy meghallgatni azokat.

Videó ajánló

Olvasson tovább