Én vagyok itt: Megfejtettük a magyar Kick-box sikerek titkát

Ma a félelmekről és a fóbiákról lesz szó a Petőfi TV-ben – megkérdeztük, nektek milyen félelmeitek vannak és a fóbiák kezeléséről beszélgetünk Velez Csaba pszichológussal is. De foglalkozunk azzal is, hogy nem kell félni a küzdősportoktól. Fejleszti az önbizalmat, a fegyelmet és a figyelmet. Mosomagyaróváron jártunk, ahonnan a világbajnoki helyezett magyar kick-boxolók többsége indul. Nem csoda, hiszen edzőjük a hatszoros világbajnok Dancsó Zoltán.

Az Én vagyok itt további témái:

– Itt lesz velünk Bartal Csaba, aki létrehozott egy segélykérő applikációt (Private Sentinel), és körülnézünk egy kick boksz órán is.
– Életünk megkeserítője: a kényszeresség – kifejezetten kellemetlen érzés lehet, amikor valaki arra is odafigyel, hogy milyen ruha van rajta egy bizonyos eseményen, illetve, hogy hogyan hajtogatja a ruháját, nehogy balszerencse érje. Erről beszélgetünk Csengeri Attilával.
– A nők egyik legnagyobb félelme az öregedés. Rengetegen élnek ma már a plasztika lehetőségeivel. Vendégünk Traub Alfréd plasztikai sebész.
– Szülőfélelmek: Minden szülő tudja, hogy milyen érzés, amikor kiderül, bővül a család. Ezernyi félelem keríti őket hatalmába: vajon jó szülő leszek? Mindent tudni fogok, hogy hogyan kell csinálni? Megkérdeztük Papp Szabit és Qkát, ők milyen félelmekkel néztek szembe.
– Portrévendégünk: Kowalsky – nemcsak énekes, hanem festő, jógaoktató is, illetve több könyve megjelent, sőt négygyermekes apa.

Tovább az Én vagyok itt műsoroldalára>>>
Tovább a PetőfiLive oldalára>>>

Olvasson tovább