Nyolcker túra a város rejtett arcaival

A mai Petőfi TV-ben 8. kerületi túrára megyünk Pató Marcival, aki elkísér egy fotóst, hogy ő milyennek látja Budapestet. A főváros rejtett arcai – egy fotós szemével ma este 9 órától az Én vagyok itt című műsorban.

Nézze vissza az adást>>>

További témáink:
– Bemutatjuk Rizsavi Tamás egy filmjét – Budapest a magasból. Rizsavi egyébként civilben mozdonyvezető, szerelme Budapest és a fényképezés. Mindenhova felmászik, csak hogy Bp-et eddig soha nem látott perspektívából is megmutassa.
– Ha valaki annyira rajong Budapestért, hogy minden nap szeretné magán hordani, annak érdemes megismernie Lenkey Ákos terveit, a BP Clothing és Bp Shop megálmodóját. A ruháit eddig olyan sikeres külföldi előadók is hordták, mint Sean Price, Redman, a Wu-Tang Klan, vagy DJ Premier (Gang Starr). De jelenleg is készítenek ruhákat a Wellhellonak, Akkezdet Phiainak és az Irie Maffiának.
– Beszélgetés a Streetfood éjszakájáról Óré Adriennel és Tomon Ildikóval.
– Hogyan lehet egy online városkalauzt sikeresen átültetni kézzel fogható formába? Könyvet ad ki Magyarósi Csaba és Szűcs Ádám, az Egy nap a városban blog szerzőpárosa. Élőben jelentkezünk a könyvbemutatóról.
– IndiánJohnny K. PalmerLábas VikiPuskás Peti és Lendvai Lilla mesélnek kedvenc budapesti helyeikről, sztorijaikról.
– Beszélgetés Szeder Szabó Krisztiánnal az új klipjéről
– Vendégeink még Papp Regina és Száraz István, a We Love Budapest alapítói

Tovább az Én vagyok itt műsoroldalára>>>
Tovább a PetőfiLive oldalára>>>

Olvasson tovább