×

Én vagyok itt: Válogatott síelőkkel becsomagolunk az edzésre

Jön a síszezon – legalább is a magas hegyekben – így érdemes összeszedni a a cuccost és nekivágni az útnak. Egy világbajnok és egy válogatott sízővel készülünk a szezonra.

Nézze vissza az adást>>>

Az Én vagyok itt további témái:

– Túl az óperencián – Két magyar srác most is kajakozik az Atlanti-óceánon: Kovácsik Levente és Szabó Norbert terve a Föld megkerülése! (Farfaraway Project) Vendégünk: Kovácsik Bence

– Hátizsákkal a világ körül – Bartanics Fanni a Játék Határok Nélkül műsor egyik vagány játékosa. Mostanában megy világkörüli útra autóstoppal, de a tengeren hajóstoppal készül átkelni. Vele beszélgetünk.

– Random Trip az A38-on – feat. Koszi Janka, MC Kemon, Kállay Saunders András, Fluor Tomi (az est kedvezményezettje a Snétberger Zenei Tehetség Központ) – belenézünk a koncertbe és beszélgetünk Fluor Tomival.

– Editors – a kétezres évek elejének egyik legsikeresebb, többszörös albumlista-vezető, platinalemezes indie zenekara, az Editors visszatér! A gitárzenét az elektronikával lazán ötvöző brit indie együttes ötödik albumát őszre tervezi, és a lemezt kísérő turné Budapestre is elérkezik: december 8-án, azaz ma az A38 Hajó szervezésében a Barba Negra Music Clubban lépnek fel. Belenézünk a koncertbe.

– Editors koncert a Barba Negra Music Clubban. A Road zenekar is új lemezt ad ki.

– Portrévendégünk Méder Áron, aki 3 év alatt a egy vitorlással megkerülte a Földet.

Tovább az Én vagyok itt műsoroldalára>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább