Napközben a szauna illemtanáról

A Napközben december 15-i adásában:

– Szivárgott a gáz, fűtőanyag nélkül maradtak a lakások Pécsett
Mikor kell ellenőriztetni a rendszereket, mikor adható meg a működési engedély, be kell e engedni a lakásba a műszaki ellenőröket

Hallgassa meg!

– Mozgásszervi betegségek – minden ötödik betegszabadság mozgásszervi eredetű
A 35 év feletti városi emberek minimum fele dolgozik már legalább 10 éve azonos testhelyzetet igénylő munkában, ami sokuknál mozgásszervi panaszokat okoz. Az irodai munkát végzők 34%-a, míg a fizikai munkások 54%-a panaszkodik valamilyen ízületi fájdalomra. Ráadásul ezek a mozgásszervi problémák a munkából való kiesés közel ötödéért felelnek, derült ki a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társaságának friss felméréséből.

Hallgassa meg!

– Külön kassza – közös kassza
Bizalmatlanság, vagy előrelátás, amikor egy házaspár, vagy élettársi kapcsolatban lévők külön kasszát vezetnek. Van, hogy az elszámolás az én kefirem – te kefired szinten működik. Mire és mikor garancia az, hogy működik a szoros elszámolás, és megmérgezi e a kapcsolatot az anyagiasság?

– Itt a tél, kezdődik az igazi szauna szezon
Szauna illemtan. Textiles és textil nélküli szaunák. Nők és férfiak együtt? Mit illik és mit nem a szaunában csinálni? Mik az egészséges szauna használat szabályai. Trendek a szauna iparban. Infra vagy gőz?

Napközben – Kossuth – december 15., kedd, 9:00

Szerkesztő: Zsoldos László

Korábbi adások>>

Olvasson tovább