November első hetébe léptünk, ilyenkor még az is libavacsorán gondolkodik, aki amúgy a rántott hús, pörkölt, töltött paprika bűvös hármas jegyében éli az életét. Vinkó József a “Szellem a fazékból” gasztroműsor házigazdája meg is felel a feladatnak. Libatörténeteket és -ételeket kínál a Kossuth Rádió hallgatóinak. Megtudhatják milyen libát érdemes megvásárolni? Milyen módon érdemes feldolgozni? Hogyan kell egy ízletes libacombot porhanyósra sütni? Finom-e a libazúza? A munkát – a veszprémi Petőfi színház művészei mellett – Sárközi Ákos, Michelin csillagos séf, Károly József hentes, és Rosenstein Tibor, séf és étteremtulajdonos, a liba egyik legnagyobb ismerője segíti.
Szellem a fazékból – Kossuth – november 7., szombat, 9:30
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.