Napközben: Stresszes vagy? Színezz!

A Napközben szeptember 4-i adásában:

– Digitális méregtelenítés! Azt mondják, a Facebookozásról és Twitterezésről nehezebb leszokni, mint a dohányzásról. Krajcsó Nelli megpróbálta. Pl. kilépett a facebookról, teljes célja az lenne, hogy a netes jelenlétét, tehát az e-maileket, a kattintgatást is mindenestül csökkentse. Szükségünk lenne digitális méregtelenítésre? Hol a határ az eszközök, szolgáltatások kapcsán? Élhetnénk-e újra nélkülük, vagy már napjainkban ez lehetetlenség? Miért nem találjuk az egészséges egyensúlyt?

Hallgassa meg!

– Hogyan segítik a tudományos kutatások és a technológiai fejlesztések a fogyatékossággal élő és idős embereket az élet különböző területein? Milyen lehetőségeket kínál az informatika, a robottechnika világa az érintetteknek, miként segíthetnek különböző eszközök és megoldások a kommunikációban, munkavállalásban, az önálló életvitel kialakításában? Szeptember 9-12 között első alkalommal rendezik meg hazánkban a konferenciát, kutatók, gyártók, szolgáltatók, terapeuták részvételével.

Hallgassa meg!

– Stresszes vagy? Színezz! Nem csak a gyerekeket szórakoztatják a színezős könyvek. Napjainkban a felnőtteknek szóló színezőkönyveknek óriási sikerük van. Hazánkban pár hónapban robbant be igazán a köztudatba, és foglalta el az eladási listák első helyeit. Az alkotás és az időtöltés ezen új módjáról beszélgetünk.

Hallgassa meg!

– Bozsik gazda tanácsai

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább