Vasárnapi újság: GMO-mentesség és szabadkereskedelem

A Vasárnapi Újság július 26-i adásának tartalmából:

Magyarország megvédi polgárait és a schengeni határt az illegális bevándorlóktól
Orbán Viktor miniszterelnök szombati, a Bálványosi Szabadegyetemen elmondott előadásának üzeneteit összegzi és a baloldali-liberális alapállás okairól is véleményt mond Kiszely Zoltán politológus.

Hallgassa meg!

Mi az a szabadkereskedelmi egyezmény?
A MO-s termékek és a választott bíróság körüli vitán kívül mit tudunk a tervezetről? Milyen előnyöket kínál és milyen veszélyeket hordozhat magában Magyarország szempontjából? Mit tehetnek a kis államok, ha számukra kedvezőtlen elemek is bekerülnek a megállapodás-tervezet szövegébe? Beszélgetés Lóránd Károly közgazdásszal.

Hallgassa meg!

Kegyeleti utazás
Hangképes beszámoló az Isonzó Expressz zarándokainak 5 napos programjáról.

Hallgassa meg!

A GMO-mentes Magyarországért
Mit tehet a most megalakult egyesület azért, hogy a magyar vásárló megtudhassa, GMO-mentes élelmiszerek kerülnek-e a boltokba? Milyen tájékoztató akciók segíthetik a vásárlók döntését?

Hallgassa meg!

Szemek a láncban – a Kádár-Aczél korszak és az irodalmárok
Folytatjuk az egy héttel korábban megkezdett beszélgetést a kötet szerzőjével, Papp Istvánnal. Megtudhatjuk, miért élvezett kiemelt szerepet a kommunista diktatúra éveiben a volt ÁVH-s Berkesi András és miért született meg Moldova György tollából az államvédelmis „dolgozókat” cseppet sem elmarasztaló regény, az Elbocsájtott légió.

Hallgassa meg!

A száműzött művész
Július 26.-án ünnepli 85. születésnapját az Erdélyből menekülni kényszerült szobrász, a magyarság és székelység megmaradásáért, a nemzet egységéért küzdő Szervátiusz Tibor. Születésnapi beszélgetés a Szervátiusz házaspárral.

Hallgassa meg!

Szerkesztő-műsorvezető: Ifj. Tóth György

Vasárnapi Újság – Kossuth – július 26., vasárnap, 6:00

Korábbi adások >>>

Olvasson tovább