Koronként és világrészekként változik, hogy mi számít bizarr ételnek. Van, aki a rovaroktól irtózik, semmi gusztusa a wokban sült skorpióhoz, vagy kabócához, mások meg éppenséggel az európai csemegéktől retteg, a békacombtól, a birka-, és disznó belsőségtől. Vietnamban a sült szöcskét ízlelgetik, akinek a lába olyan, mint a fűszeres ropi. Afrikában a sós vízben főtt sáskát és a pálpusztainál is “illatozóbb” óriástermeszeket. Kedves hallgatóink, ne fintorogjanak! Az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Világszervezete szerint jó lesz, ha minél hamarább hozzászokunk a bogárevés gondolatához. A rovarok rengeteg fehérjét, B vitamint, cinket, vasat tartalmaznak és kevesebb bennük a zsír, meg a kalória, mint a marhahúsban. A biológiai lábnyomuk pedig szinte nulla. Ha meg akarjuk óvni a világot unokáinknak, ideje kicsit gusztálni a tücsköket, bogarakat. A megkedveltetésben segítségünkre lesz Bíró Lajos, séf, aki esteket celebrál különleges ételekből, Wang, a híres kínai szakács és Lukács Péter, a Vörös Homár üzletvezetője. A bogárcsócsálást Vinkó József vezeti.
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.