(Kép forrása: Wikipedia)
A Szellem a fazékból szombati adásában a magyar negyedik legkedveltebb étele, a paprikás csirke kerül terítékre. A közvélemény kutatások szerint csak hárman tudtak elébe kerülni: a gulyás, a töltött káposzta és a halászlé. A paprikás csirke elsőre könnyű feladatnak tűnik. Zsiradék, hagyma, só, bors, fűszerpaprika és zöld társa, paradicsom, csirke, tejfölös habarás. De a helyzet nem ilyen egyszerű… Mert a szaftot érzéssel át kell passzírozni. A paprikás mártást besűríteni. Az ételt óvatosan összemelegíteni, és soha nem forralni. A csontokat, bőröket, cafrangokat eltávolítani. És akkor még csak az étel alapjainál tartunk. A műsorban közreműködik Bíró Lajos, Pataky Péter, Jahni László és Dudás Szabolcs séfek és Kalmár Tibor, író, színházrendező. A műsort ezúttal is Vinkó József vezeti.
Szellem a fazékból – Kossuth – május 16., szombat, 9:30
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.