Fogamzásgátlás Napközben

A Napközben március 18-i adásának tartalmából:

– Baleset és leszázalékolás
Karácsonykor a jégen olyan szerencsétlenül  esett egy férfi, hogy eltörött két nyakcsigolyája. Mivel ez azonnal kiderült, rögzítve szállították el, mentőhelikopterrel, és többszöri műtét után rendbe jött. Nincs tolószékben, viszont a nyakát nem nagyon tudja mozgatni, oldalra sem, függőlegesen sem. Ennek a szerencsés kimenetelű balesetnek az apropójából beszélgetünk arról, mi hány százalékos egészségkárosodást jelent és  mikortól remélhet bárki valamennyi ellátást.

Hallgassa meg!

– Fogamzásgátlás
Számtalan vizsgálat bizonyítja, hogy a tervezett gyerekként jobb felnőni. De az abortuszok megelőzésnek is a legjobb módja a fogamzásgátlás. Ám, miközben ma ez már természetes, gyakran mégsem a megfelelő módszert választják a párok. Vajon miért?

Hallgassa meg!

– 25 éves a debreceni székhelyű Leukémiás Gyermekekért Alapítvány. A jubileum alkalmából beszélgetünk arról, hogy miért segítik a világon mindenhol alapítványok az egészségügy munkáját, és mivel.

Hallgassa meg!

– Lakásvásárlás befektetésnek. Mivel a banki kamatok alacsonyak, a brókercégek körüli botrányok pedig aláásták a részvények iránti bizalmat, sokan lakásvásárlásban gondolkoznak befektetésként. Vajon hogyan alakulnak a lakásárak és valóban jó üzlet-e a lakáskiadás?

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – március 18., szerda, 9:00

Korábbi adások >>>

Olvasson tovább