Fogorvos para Napközben

A Napközben csütörtöki adásának témái:

– Egy átlagos magyar felnőttnek 10 ép és 10 hiányzó foga van! Mitől félünk? Miért nem járunk rendszeresen fogorvoshoz és szájüregi szűrésekre? Miért csak akkor megyünk el, amikor már nagyon fáj? Rossz emlékek, beidegződések és tévhitek állnak emögött?
Milyen ételek roncsolhatják fogainkat és helyesen mosunk-e azokat? Mik a leggyakoribb betegségek és hogyan előzhetjük meg azokat?

Hallgassa meg!

– Emberközpontú vezetés, teljesítményarányos elismerés, karrier lehetőség, családbarát szemlélet, egyenlő bánásmód és ebéd utáni csocsó parti! A szemléletváltás, ami megtérül és ami sikeressé tehet egy céget: bemutatjuk a Legjobb Munkahely címmel közelmúltban jutalmazott hazai vállalatokat, és egy nagyszabású felmérést.

Hallgassa meg!

– Főzünk vagy főzetünk? Bejelentési kötelezettség, adózás, mennyiségi korlátok, árusítási tilalom, – az idén január 1-től jelentősen megváltozott a magán –és bérfőzés szabályozása.
Vajon mindezek nem szegik-e kedvét a tisztességes és lelkes otthoni párlatfőzőknek?
Sikerül-e visszaszorítani a feketekereskedelmet és a panelekben kotyvasztókat? Lesz-e elég munkájuk a bérfőzdéknek? És megóvható-e hosszú távon a jó minőségű, magyar pálinka presztizse?

Hallgassa meg!

– Hol alkalmazták őket, miként váltak be a gyakorlatban, és egyáltalán mennyire sikerült elfogadnunk az iskolai bűnmegelőzési tanácsadókat? Megbélyegzik-e ezzel az adott intézményt, vagy sokkal inkább egyfajta biztonságot ad a szülőknek és hasznos segítséget a diákoknak?

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – január 29., csütörtök, 9:00

Szerkesztő: Füredy Zsolt

Korábbi adások >>>
Műsorvezető: Banner Géza

Olvasson tovább