Nézze újra A Dal második elődöntőjét!

A Dal második elődöntőjéből Szabó Ádám, Oláh Gergő, a Pankastic!, Ív, az Éliás Gyula Jr. feat. Fourtissimo formáció, és a – közönség jóvoltából – a New Level Empire jutott tovább a középdöntőbe.

Az est folyamán először a tíz elődöntős dalt hallottuk, mindegyik közben a nézők pontoztak mobiltelefonnal (SMS és applikáció segítségével), majd a produkciók után a zsűri mondta el véleményét és pontozta a produkciókat.

A második elődöntőt a Chances dala a The night indította, amely 31 pontot hozott a duónak. Őket követte a tehetségkutató versenyek sztárja, Szabó Ádám a Give Me Your Love című dallal, amely 46 ponttal elsőként juttatta tovább a fiatal énekest. A mezőny legkeményebb és legenergikusabb produkcióját, a Lőjetek fel című dalt a Leander Rising előadásában 36 ponttal jutalmazta a zsűri és a közönség. Ív produkciója és a Pankastic! dala holtversenyben 38-38 pontot kapott. Éliás Gyula Jr. a Fourtissimo formáció közreműködésével 36 ponttal juthatott tovább a középdöntőbe. Az este nagy esélyese, Dér Heni összesen 34 pontot kapott, ami kevés volt a továbbjutáshoz. A tavalyi verseny nagy kedvencei, a New Level Empire formáció Ujvári Zoltán Szilveszter “Zola” vezetésével idén sem okozott csalódást a közönségnek, akik 34 ponttal hatodikként juttatták tovább a zenekart. Oláh Gergő A tükör előtt című szerzeménye az este egyik legőszintébb és legszemélyesebb produkciójának bizonyult, amely 41 ponttal másodikként juttatta középdöntőbe az énekest. A fordulót az elbűvölő ikerpár Szécsi Saci és Böbe Our Time című dala zárta 34 ponttal.

Fluor Tomi és Csöndör László Diaz közös formációja, a Wellhello a tavalyi év egyik legnagyobb hazai slágerét, a Rakpartot adta elő extra produkcióként A Dal 2015 január 31-i adásában. A produkciót az MR Szimfonikusok kísérték Balogh Sándor vezényletével.

További részletek itt >>> 

A január 24-én lezajlott első elődöntőből Dallos Bogi, Szűcs Gabi, Tóth Vera, a PASSED, a Karmapolis és a közönségszavazatok alapján Antal Timi már a középdöntőbeli fellépésükre készülhetnek.

További részletek A Dal honlapján >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //mediaklikk.hu/wp-content/uploads/sites/4/2015/01/image_00007-1024x682.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább