×

Orbán Viktor a Vasárnapi újságban

A Vasárnapi újság január 18-i adása:

– Zarándoklatok a Don-kanyarba. Gyulai Miklós makacs kitartással keresi édesapja és nagybátyjai földi maradványait és Máriapócson megszentelt gyertyákat gyújt az azonosítatlan magyar katonák siralmain.

Hallgassa meg!

– A veszélyes tudomány. A Százszorkép szerkesztője és a Rovás Alapítvány kurátora úgy véli, a rovásírást, a magyarság kulturális örökségének részét újra elevenné, használatossá tenni nem csupán lehetőség, de kötelesség is.

Hallgassa meg!

– A 24. órában. A társadalmi együttműködés megmentését tartja a legégetőbb feladatnak a kultúráért felelős államtitkár. Hoppál Péter szerint a társadalom betegségeinek gyógyításában a kultúra lehet a legeredményesebb eszköz.

Hallgassa meg!

– A kereszténység lényege, hogy Isten keresi, szólítja meg az embert és akarja magához emelni. Ma, az ökumenikus imahét kezdetén Kiss Rigó László Szeged-csanádi megyéspüspök gondolatait ismerhetjük meg.

Hallgassa meg!

– Vulkánkitörés után. Mit jelentett és milyen következményekkel járhat a svájci frank drámai felértékelődése? Kovács Levente a Bankszövetség főtitkára nem látja veszélyesnek a magyar forint helyzetét.

Hallgassa meg!

– Akcióterv a magyar polgárok védelmében. Gazdaságunk és Magyarország lakóinak védelmében Országvédelmi Akcióterv készül. A részletekről Tuzson Bence a FIDESZ szóvivője beszél.

Hallgassa meg!

– A politikusok szándéka mit sem ért volna elementáris, tömeges népi felhatalmazás nélkül. A kormányt érő támadásokkal szemben ez a támogatás adott módot a magyar pénzügyi lépések megtételéhez – mondja a miniszterelnök. Orbán Viktorral fél 8 után hallhatnak beszélgetést.

Hallgassa meg!

– A nyugat felelőssége. Gálik Zoltán a Corvinus Egyetem docense úgy véli, a szélsőséges nézeteknek és tetteknek az elhibázott politika teremtette instabil helyzetek adnak táptalajt.

Hallgassa meg!

– Ügynökök, kémek, titkos akciók. Kun Miklós történész kutatásai azt bizonyítják, hogy a 2. világháború alatti magyar kiugrási törekvéseket a szovjet, a csehszlovák és a brit titkosszolgálat együttes erővel akadályozta meg.

Hallgassa meg!

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább