Szellem a fazékból: kocsonya szeánsz

A fazék szellemei ezen a hétvégén kocsonyát varázsolnak a hallgatók tányérjaiba. Na de milyen kocsonyát? Disznókocsonyát? Csukakocsonyát? Vagy kecsege, kecske,aszpikos galamb, pacsirta, vagy fajdkocsonyát? És melyek a meghatározó kocsonyális kérdések? Három napig kell főznünk lassú tűzön, vagy gyorsan, magas hőmérsékleten, hogy mielőbb ehessük? Lehet kuktában rövidíteni az “alkotási” időt? És passzol bele a fokhagyma? Ezekre a kardinális kérdésekre is válaszol a szombat délelőtti szeánszon a műsor házigazdája, Vinkó József.

Hallgassa meg!

 

Szellem a fazékból – Kossuth – január 17., szombat, 9:30

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább