ParaSzuperSztár

A Napközben pénteki adásának tartalmából:

– Sokat túlórázunk és nem szólunk róla. Egy felmérés szerint bár a munkavállalók nagy része gyakran túlórázik és ezért semmilyen kompenzációt nem kap, többségük nem jelzi ezt felettese felé. Mi az oka? Túl sok a munka? Elvárják tőlünk? Rossz időbeosztás? Esetleg munkamánia? Mikor, mi jár érte? Hogyan lehet hatékonyabban megszervezni a munkát?

Hallgassa meg!

– ParaSzuperSztár – sérültséggel élők tehetségkutatója. A tehetségkutató versenyt a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége hirdette meg fogyatékossággal élő embereknek előadó- és alkotóművészeti kategóriában. Több mint 400–an jelentkeztek a megmérettetésre, a legfiatalabb versenyző 11, a legidősebb 90 éves. A döntős produkciókat december 5-én az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban láthatja a közönség.

Hallgassa meg!

– Nejlon táska, papírtáska és csomagoló anyag. Karácsonyi papír és műanyag tenger – mit csináljunk a csomagoló anyagokkal, nejlon táskákkal? Az EU vissza szeretné szorítani a nejlontáskák használatát.

Hallgassa meg!

– Bozsik gazda kertészeti rovata: Mennyi jeget és havat bírnak el növényeink? Jég- és hómentesítés télen a kertben. És milyen virágokkal, növényekkel díszítsük karácsony környékén otthonunkat?

Szerkesztő: Gergácz Anikó
Műsorvezető: Horváth Szilárd

Napközben – Kossuth – december 5., péntek, 9:00

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább