Napközben: Hogyan segíthetünk?

Hallgassa meg!

– A karácsony, a szeretet ünnepe közeledtével könnyebben megnyílik az emberek szíve, és akik tehetik, segítenek a nehezebb sorban élőkön. Ilyenkor, ünnepek idején, mi lehet a legjobb adomány, és hogyan tudunk jót tenni másokkal, hogy az valóban igazi segítség legyen?

Vendég: Szabó Dominika kommunikációs vezető, Magyar Református Szeretetszolgálat, Cseh Balázs, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület elnöke és Gerencsér Balázs, a Nonprofit Információs és Oktató Központtól.

Hallgassa meg!

– A divat fókuszában a Budapest Fashion Week. Mitől trendi a trendi? Ki számít divatkövetőnek? Hogyan öltözködjünk elegánsan, hogy az praktikus is legyen?
Vendég: Mayer Balázs, a Budapest Fashion Week főszervezője, Ecker Szilvia öltözéktervező és Martin Krisztina divattervező

Hallgassa meg!

– Átverés rönkre és méretre. Mi a különbség az erdei és a matematika órán tanult köbméter között? Mire ügyeljünk tűzifa vásárlásakor? Hogyan védhetjük meg erdőinek az illegális fa tolvajoktól?
Vendég: Dobre-Kecsmár Csaba általános vezérigazgató-helyettes – EGERERDŐ Zrt. és Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője

Hallgassa meg!

– Egyre több mindent vásárolunk külföldről webáruházakon keresztül. Milyen vámszabályok érvényesek, ha más országból, például Kínából rendelünk, okostelefont, fényképezőgépet vagy bármi mást, és hová fordulhatunk garanciális panaszunkkal?
Vendég: Suller György Attila alezredes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és jövedéki szóvivője, Molnár Róbert, a Magyar Posta Zrt. üzleti és logisztikai vezérigazgató-helyettese.

Napközben – Kossuth – november 27., csütörtök, 9:00

Szerkesztő:
Domokos István
Műsorvezető: Horváth Szilárd

Korábbi adások >>>

Olvasson tovább