Mindent a kedvezményes gyógyfürdői-beutalókról

A Napközben csütörtöki adásának tartalmából:

– Válás után egyre többen próbálnak közös szülői felügyeletben megállapodni, vagyis minden szempontból megfelezik a gyerekekkel kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket, de ahol az anyával élnek tovább a gyerekek, ott is jellemzőbb, hogy nem csak egy-egy hétvégét töltenek apjukkal. Válás, gyermekelhelyezés, kapcsolattartás, gyermektartás mértéke. Mint mond a bíróság, hogyan vélekedik az ügyvéd és mit tanácsol a mediátor?

Hallgassa meg!

– Mindent a kedvezményes gyógyfürdői-beutalókról – támogatott fürdőgyógyászati ellátásokról. Pl. többek között megkérdezzük, hogy ki és hogyan igényelheti, egy naptári évben hány kúra igényelhető. Egy kúra hány kezelésből áll? Van adminisztrációs teendő? Ha szeretnék beutalót, de nem írja ki az orvos, de jogosnak érzem a betegségem miatt, hova fordulhatok?

Hallgassa meg!

– November 13. – a magyar nyelv napja. Ennek kapcsán a gyerekek szókincséről, beszédértéséről beszélgetünk természetesen a felnőttek beszédkultúrájáról is szót ejtünk.

Hallgassa meg!

– Nem árt időben elkezdeni a karácsonyi készülődést, legalábbis a már ünnepi díszbe öltöztetett üzletláncok ezt sugallják. Üzleti fogás, vagy a felgyorsult életünkben a mai háziasszonyoknak kevés a decemberi hónap a készülődésre, nem úgymint nagyanyáinknak. Hogyan érdemes készülődni, hogy kizárjuk azt sok csábítást, csillogást, ami november elejétől kísért bennünket.

Hallgassa meg!

Napközben – Kossuth – november 13., csütörtök, 9:00

Vissza a műsor oldalára>>>

Olvasson tovább